Adjunctul sefului Politiei Judetene Prahova, retinut de DNA

Marti, 18 August 2015, ora 06:41
2261 citiri
Adjunctul sefului Politiei Judetene Prahova, retinut de DNA
Foto: Ziare.com

Adjunctul sefului Politiei Judetene Prahova, Adrian Radulescu, a fost retinut, luni noapte, de DNA Ploiesti, dupa ce initial procurorii au emis ordonante de retinere pentru seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticoruptie au emis ordonanta de retinere pentru Adrian Radulescu, audiat mai mult de douasprezece ore la DNA Ploiesti.

Seful Directiei Generale Anticoruptie Prahova si un ofiter BCCO Ploiesti, retinuti dupa mai mult de 11 ore de audieri

Initial, fusesera retinuti seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, si Emanuel Saghel, ofiter din BCCO Ploiesti.

Seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Prahova, Constantin Ispas, a fost adus la sediul DNA Ploiesti in jurul orei 11.00, cu o duba a MAI, fiind flancat de trei jandarmi din trupele speciale. Intrebat daca a fost luat de acasa sau de la serviciu, Ispas a spus ca este in concediu. De asemenea, intrebat daca a ajutat infractori sa scape de dosare, Ispas a negat.

Sefi din Politie si Directia Generala Anticoruptie, saltati de DNA pentru mita si santaj (Video)

Ulterior, tot cu o duba a MAI si flancat de jandarmi din trupele speciale a fost adus si Adrian Radulescu, adjunctul sefului IPJ Prahova.

De asemenea, Emanuel Saghel, ofiter in cadrul BCCO Ploiesti, a fost adus la DNA Ploiesti tot cu o duba a MAI, iar la intrarea in sediul institutiei el a declarat ca a fost ridicat de la serviciu si ca nu stie pentru ce a fost adus la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, Constantin Ispas, comisar-sef de politie si sef al Serviciului Judetean Anticoruptie Prahova din cadrul Directiei Generale Anticoruptie, este suspectat de trafic de influenta, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, luare de mita, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, spalare a banilor si cercetare abuziva.

La randul sau, Emanuel Saghel, ofiter in cadrul BCCO Ploiesti, este suspectat de santaj, trafic de influenta, folosire, in orice mod, direct sau indirect de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si luare de mita.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#sefi politie Prahova retinuti, #coruptie politie Prahova , #politie