Cine este Bebe Camataru, unul dintre cei mai violenti si mai vanati interlopi romani. A fost capturat in Germania si adus, sambata noaptea, in tara

Sambata, 13 Februarie 2021, ora 08:17
13716 citiri
Cine este Bebe Camataru, unul dintre cei mai violenti si mai vanati interlopi romani. A fost capturat in Germania si adus, sambata noaptea, in tara
Albert Camataru cu Sile camataru FOTO Facebook/ Albert Camataru

Albert Camataru (33 de ani), zis Bebe al lui Camataru sau Roby, este cunoscut pentru problemele pe care le are cu legea. El a fost adus sambata noaptea (12 spre 13 februarie) din Germania unde se ascundea dupa ce instanta il condamnase pentru infractiuni la legea circulatiei.

In trecut a fost arestat si pentru alte infractiuni, unele cu violenta si a fost implicat intr-un dosar de trafic de droguri. El deschidea lista Most Wnated a Politiei Romane.

Pe 19 octombrie 2019, fiul lui Sile Camataru a injunghiat un tanar la intrarea intr-un club de manele din Timisoara.

Fiul lui Sile Camataru, eliberat din arest. Victima sa, un tanar pe care l-a injunghiat, si-a retras plangerea

Victima a relatat ca era beat si a incercat sa intre in club, insa nu a fost lasat de administratoarea localului. Intre cei doi a urmat o incaierare, a fost scos din club, insa a apucat sa-i dea o palma. Albert Balint, pe atunci iubitul fetei, a iesit cu un cutit in mana, l-a injunghiat in mana pe tanarul respectiv, apoi a fugit.

Cel ranit s-a urcat intr-un taxi, insa i s-a facut rau si a cerut ajutor la 112. Medicii au constatat ca rana era superficiala.

Politistii l-au prins in Bucuresti pe fiul lui Sile Camataru, pe 15 decembrie 2019, dupa o urmarire ca-n filme si dupa ce au tras focuri de arma. Atunci a fost prins cu permisul suspendat. A fost retinut si dus la Timisoara, dupa care, pe 17 decembrie 2019, a fost eliberat pentru ca victima si-a retras plangerea.

Fiul lui Sile Camataru deschide lista Most Wanted a Politiei Romane. Ce infractiuni a comis Albert Balint

Ulterior, victima lui Balint a fost implicat intr-un dosar de camatarie si trafic de droguri, alaturi de Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timisoara.

Dupa 10 zile, Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Camataru, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins la volan desi avea permisul de conducere suspendat si se afla sub influenta drogurilor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, pe data de 27 decembrie, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Ganeasa au oprit in trafic un autoturism.

"In urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul ca, un barbat, de 32 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul avand dreptul de a conduce suspendat. Totodata, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, insa a refuzat sa ii fie prelevate mostre biologice de sange", au precizat reprezentantii IPJ Olt.

Condamnat pentru detinere de droguri de mare risc

La numai 22 de ani, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe fiul lui Sile Camataru, Albert Florian Balint, la trei ani de inchisoare cu suspendare pe o perioada de sase ani de incercare, pentru detinere de droguri de mare risc, impreuna cu acesta fiind condamnate inca alte 16 persoane.

Procurorii DIICOT au trimis in judecata, pe 25 ianuarie 2007, o retea transnationala de trafic cu droguri, care aducea din Spania si Olanda droguri de mare risc destinate pietei autohtone, retea din care facea parte si Albert Balint, fiul lui Sile Camataru.

FOTO/VIDEO Interlopi de Romania: Povestea Camatarilor, fostii hoti de ceasuri si butelii care au ajuns liderii crimei organizate din Capitala

Grupul de crima organizata a actionat in mod coordonat, in vederea introducerii pe teritoriul Romaniei din tari Vest Europene (Spania, Olanda) a unor importante cantitati de droguri de mare risc, respectiv cocaina si comprimate ecstasy, in vederea vanzarii acestora, cu predilectie in Capitala, pentru a obtine in mod direct si indirect, importante beneficii materiale.

Balint Camataru a fost adus sambata noapte pe Aeroportul Otopeni. A fost escortat de mascati si dus cu duba in arest.

Mai puteti citi:

Accident cu 5 morți pe o autostradă din Germania, după ce un autobuz s-a răsturnat în afara carosabilului FOTO/VIDEO
Accident cu 5 morți pe o autostradă din Germania, după ce un autobuz s-a răsturnat în afara carosabilului FOTO/VIDEO
Poliția germană anunță că cel puţin cinci persoane au murit, iar altele sunt rănite după ce un autocar cu 53 de pasageri a făcut accident şi s-a răsturnat pe autostradă, în apropiere...
Carambol uriaș, cu 40 de mașini implicate, pe o autostradă din Germania. Zeci de răniți și doi morți
Carambol uriaș, cu 40 de mașini implicate, pe o autostradă din Germania. Zeci de răniți și doi morți
Circa 40 de mașini au fost implicate într-o serie de trei accidente în masă, pe autostrada A3, lângă Würzburg, Germania, duminică, 24 martie. 27 de persoane au fost rănite, iar doi oameni...
#albert camataru, #extradat, #Germania , #politie