Alerta in Ilfov, in ziua inmormantarii interlopului Aly Sadoveanu, ucis in SUA de partenerul sau de afaceri. Politistii au dat zeci de amenzi

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 17:58
5862 citiri
Alerta in Ilfov, in ziua inmormantarii interlopului Aly Sadoveanu, ucis in SUA de partenerul sau de afaceri. Politistii au dat zeci de amenzi
Aly Sadoveanu (stanga) a fost ucis de Florin Americanu (dreapta) FOTO Opinia de Buzau

Politia a intarit paza miercuri, 10 martie, in orasul Chitila din Ilfov. Celebrul interlop, Aly Sadoveanu, ucis la inceputul acestui an in SUA de partenerul lui de afaceri, a fost inmormantat. Zeci de persoane au venit la locuinta familiei pentru priveghi, insa au fost amendate pentru ca nu respectau regulile anti-pandemie.

Ca si in cazul lui Emi Pian, inmormantarea s-a facut mai devreme.

"In cursul zilei de astazi, politistii din Ilfov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul in fata unui imobil de pe o strada din Chitila, judetul Ilfov, sunt stranse mai multe persoane.

La fata locului au intervenit echipaje de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, precum si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ilfov care au stabilit faptul ca mai multe persoane participau la priveghiul unui barbat in varsta de 42 de ani, din judetul Ilfov.

Cum au ajuns clanurile interlope sa-si faca de cap in Romania. "Nu cred ca dau doi bani pe amenintarile ministrului Justitiei"

Astfel, au fost identificate si sanctionate pe tot parcursul evenimentului peste 50 de persoane care nu respectau masurile individuale de protectie, fiind aplicate 54 de sanctiuni contraventionale conform prevederilor Legii 55/2020, in valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Se continua verificarile pentru identificarea si sanctionarea tuturor persoanelor care nu au respectat prevederile legale", a transmis IPJ Ilfov intr-un comunicat de presa.

Trupul neinsufletit al lui Aly Sadoveanu a fost adus luni seara cu un avion, tocmai din America. Pentru ca la priveghi si-ar fi anuntat prezenta un numar ridicat de persoane, sefii IPJ Ilfov au decis sa intareasca securitatea in zona.

Povestea clanului interlop condus de Sile Pietroi. De numele gruparii se leaga scandaluri care au zguduit Politia, dar si acuzatii de tentative de omor, extorcari si talharii

Aly Sandoveanu, ucis in SUA

La aproape jumatate de an de cand seful clanului Duduianu a fost ucis de un interlop rival, o noua crima a avut loc in lumea infractionalitatii subterane. Aurel Trandafir (42 de ani), zis Aly Sadoveanu, a fost impuscat mortal in SUA de un rival pe nume Florin Americanu.

Potrivit informatiilor furnizate de apropiati, crima ar fi avut mobil financiar.

Rivalul l-a impuscat apoi a fugit. Autoritatile din California il cauta si in prezent.

Surse judiciare au confirmat ca Aurel Trandafir era urmarit international inca din anul 2018, fiind condamnat la sase ani si patru luni pentru talharie.

A reusit sa fuga din tara inainte ca judecatorii sa dea decizia finala si a ajuns in SUA. Acolo a fost ucis de un alt interlop roman, un anume Florin Andronache, zis Florin Americanu.

Investigatii dupa executia lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Mai multi interlopi, audiati de procurori si politie

In luna septembrie 2020, politistii au facut mai multe perchezitii la membrii clanului Sadoveanu. Acestia erau filati dupa ce, intr-o interventie video pe o retea de socializare, au amenintat gruparile rivale care le incalca teritoriile din Capitala revedicate de ei.

In urma perchezitiilor, oamenii legii au ridicat sume importante de bani si multe arme albe.

CTESTE SI:

Bancul Zilei: Ce s-a întâmplat la o înmormântare
Bancul Zilei: Ce s-a întâmplat la o înmormântare
O nevastă își plângea soțul, în drum spre cimitir: - De ce-ai plecat Gogule? Unde te duci Goguleee? Gogu se ridică nervos din sicriu și îi zice: - Unde te duci, unde ťe duci?...
Liderul clanului interlop Corduneanu, înmormântat lângă Mihail Kogălniceanu și Ion Creangă
Liderul clanului interlop Corduneanu, înmormântat lângă Mihail Kogălniceanu și Ion Creangă
Interlopul Costel Corduneanu, supranumit Stăpânul Moldovei, a fost înmormântat vineri, 19 aprilie, în cimitirul Eternitatea din Iași la doar câțiva metri de cavoul marelui Mihail...
#aly sadoveanu, #inmormantare, #priveghi, #Amenzi , #politie