Ancheta la Braila dupa ce un politist a fost prins in timp ce-i spala masina sefului

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 20:54
15767 citiri
Ancheta la Braila dupa ce un politist a fost prins in timp ce-i spala masina sefului
Foto: Facebook / Doar in Braila

O ancheta interna a fost declansata in cadrul Politiei Locale din Braila dupa ce pe o retea de socializare au fost publicate imagini in care apare un politist in uniforma spalandu-i masina directorului adjunct Dumitru Hahui.

Imaginile au fost postate miercuri dimineata pe pagina de Facebook "Doar in Braila" si au fost preluate ulterior in mediul virtual, inclusiv pe pagina "Politistii au umor", unde a strans peste 1.000 de like-uri.

La scurt timp, primarul din Braila, Marian Dragomir, i-a chemat la discutii pe directorul executiv al Politiei Locale, Traian Jipa, si pe directorul adjunct, Dumitru Hahui, masina BMW cu numarul de inmatriculare B-111-HMB care apare in imagini fiind folosita de acesta din urma.

"Din discutia cu domnul Hahui Dumitru va informez ca la intrebarea mea 'Nu considera ca este necesar sa-si dea demisia?' a raspuns ca recunoaste ca foloseste masina respectiva si ca agentul i-a spalat masina fara sa-i fi dat aceasta dispozitie. Urmeaza ca din cercetarea interna sa se verifice acest aspect. A spus ca regreta ca i s-a facut aceasta fotografie si a declarat ca este urmare a declansarii unor masuri fata de angajati ai Politiei Locale", a postat pe Facebook Marian Dragomir.

Primarul a mai spus ca el crede ca fotografia este reala, dar asteapta finalizarea cercetarii interne pentru a putea lua primele masuri impotriva celor care "au folosit astfel de practici" si care "trebuie sa fie sanctionati".

Reactia celor care au semnalat cazul nu s-a lasat asteptata, acestia cerandu-i primarului sa rezolve situatia.

"Noi consideram ca dumneavoastra ca primar ar trebui sa le cereti demisia celor vinovati dupa terminarea anchetei, dar nu sa musamalizati, da? Vinovat stiti destul de bine ca noi cine este. Nu credem deloc in povestea spusa de dumneavoastra ca agentul s-a pus de nebun sa spele masina sefului fara aprobare.

Si inca ceva, daca tot incepeti ancheta in interiorul Politiei Locale Braila, va rugam noi, o puteti incepe mai din trecut, sa ne spuneti si noua cine i-a tinut in functie pe directorul Jipa si adj. Hahui, cum sunt santajati agentii? cati agenti au fost pusi in civil in propriile masini sa pazeasca afisele electorale ale lui Simionesc si Bunea Stancu? Ce se intampla cu agentii care nu indeplinesc poftele sefilor?", se arata in noua postare de pe pagina "Doar in Braila".

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#politia locala Braila ancheta masina, #politist spala masina director Braila , #politie
Comentarii
Poza cop4you
cop4you
rank 5
Poza BURUCEAGA
BURUCEAGA
rank 1
ii spala masina...ii bucea nevasta si fata...