Aurelian Soric si-a dat demisia - vezi cine ii ia locul

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 16:29
3576 citiri
Aurelian Soric si-a dat demisia - vezi cine ii ia locul
Foto: Arhiva

Ministrul de Interne Traian Igas a anuntat marti ca Aurelian Soric a inaintat cererea de eliberare a sa din functia de sef al IPJ Neamt, demisia fiindu-i acceptata.

In locul lui Soric a fost numit Dorel Manole, care a ocupat pana in prezent functia de director al DGA Bacau.

Demiteri in Politie - Igas: Am venit sa fac ordine, nu sa stau cu mainile incrucisate

Mai mult, Igas le-a cerut public si zecilor de sefi de post din Neamt care au declansat la inceputul saptamanii trecute un protest spontan la zvonul ca Soric ar putea fi demis sa isi inainteze cererile de eliberare din functie.

Protest la IPJ Neamt: 78 de sefi de post ameninta cu demisia, solidari cu Soric (Video)

"In ceea ce priveste cazul de la Neamt, Aurelian Soric a solicitat eliberarea din functie, solicitare pe care am acceptat-o. Astept ca si acei sefi de post care au protestat vehement sa se tina de cuvant si sa-si dea demisia", a mai spus Igas.

Soric a starnit reactii nefavorabile cand, dupa ce interlopul Gheorghita Mararu a fost impuscat mortal in urma unei rafuieli intre clanurile mafiote din Neamt, a organizat o conferinta de presa in care, cu ochii in lacrimi, a incercat sa-i spele imaginea.

Seful IPJ Neamt, cu ochii in lacrimi: De ce era atat de interlop Mararu, ca dadea bani cu camata? (Video)

"Sunt foarte emotionat(...) Si pana la urma de ce este atat de interlop Mararu? Pentru ca dadea bani la oameni si le lua camata? Cati nu dau bani? Sunt si procurori care dau bani(...) De asta este interlop, ca dadea bani cu camata? Se prezinta situatia intr-un mod total eronat", i-a intrebat atunci Soric pe jurnalisti.

A urmat apoi un lant intreg de gafe, seful IPJ Neamt facand declaratii peste declaratii incercand sa corecteze erorile anterioare, insa ajungand doar sa faca si mai multe.

In cele din urma, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Dan Valentin Fatuloiu, i-a transmis ministrului Traian Igas ca daca nu-l demite pe Soric va demisiona el.

Vasile Blaga: Aurelian Soric nu are ce cauta in politie (Video)

Si fostul ministru de Interne Vasile Blaga a declarat ca Soric nu are ce cauta in Politie: "Eu cred ca un gest de onoare ar trebui sa faca inspectorul de la Neamt, un politist care afirma ca nu e un interlop cel care da bani cu camata nu are ce cauta in politie".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Aurelian Soric IPJ Neamt, #Soric demisie IPJ Neamt, #Igas neamt Dorel Manole , #politie
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Astept ca si acei sefi de post care au protestat vehement sa se tina de cuvant si sa-si dea demisia", a mai spus Igas.