Autobuz electric din Suceava, interzis - nu este inmatriculat

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 11:41
3103 citiri
Autobuz electric din Suceava, interzis - nu este inmatriculat
Foto: Adevarul

Un autobuz electric aflat in probe la societatea de transport local din Suceava a fost interzis de politisti, dupa ce au descoperit ca autovehiculul nu era inmatriculat in Romania.

Autobuzul cu motor electric se afla in probe de o saptamana, circuland pe traseele societatii Transport Public Local (TPL) Suceava, potrivit Adevarul.

Conducerea companiei intentiona sa afle daca un astfel de mijloc de transport ar fi o solutie viabila pentru locuitorii orasului. Inainte de finalizarea perioadei de proba, autobuzul a fost oprit in trafic de politistii rutieri, pe stada Traian Vuia, in zona sensului giratoriu.

Agentii au depistat ca autovehicului nu era inmatriculat in Romania, motiv pentru care nu poate servi transportului public din oras. Astfel, autobuzul a mai putut circula numai in cursul zilei de joi, pana la epuizarea acumulatorilor. In prezent, autobuzul este tinut in garaj, pana cand furnizorii vor veni sa il ia inapoi.

Premiera: Clujenii vor circula cu autobuze electrice cumparate de Guvernul Elvetiei

Directorul TPL Suceava, Darie Romaniuc, a fost deranjat de sanctiunea politistilor, spunand ca sunt zeci de maxi-taxi in oras care circula ilegal, insa autobuzul electric a fost gasit tap ispasitor.

"Sunt 70 de maxi-taxi care circula ilegal in Suceava, dar singura masina pe care o vad este autobuzul electric. L-am adus in probe, suntem multumiti de el si pentru noi ar fi mana cereasca daca am reusi sa cumparam cateva astfel de autobuze electrice", a precizat Romaniuc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#autobuz electric interzis, #autobuz electric interzis Suceava, #autobuz electric inmatriculat Romania , #politie