Barbatul care a amenintat cu arma mai multi studenti a fost eliberat si pus sub control judiciar

Duminica, 21 August 2016, ora 11:15
2179 citiri
Barbatul care a amenintat cu arma mai multi studenti a fost eliberat si pus sub control judiciar
Foto: Arhiva Ziare.com

Barbatul care a amenintat cu un pistol mai multi studenti in fata caminului UNATC din cartierul Vitan din Capitala a fost eliberat si pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 a decis ca acesta sa mearga la Politie in zilele stabilite prin programul de supraveghere judiciara si are mai multe interdictii in cele 60 de zile, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Barbatul care a amenintat cu pistolul mai multi studenti de la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC) se numeste Florian Pisica si este cercetat pentru ultraj, loviri si alte violente, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Amintim ca in noaptea de joi spre vineri, acesta a fost implicat intr-o altercatie in fata caminului UNATC din cartierul Vitan, incidentul fiind surprins de o camera de supraveghere din zona. In imagini se vede cum mai multi studenti stau de vorba, pe o banca din fata caminului, iar un barbat vine la acestia, discuta cu ei, apoi scoate un pistol cu care ii ameninta si loveste un tanar, moment in care un coleg al acestuia riposteaza. Tinerii intra in fuga in camin, iar barbatul mai sta putin si pleaca.

Pisica a mers sambata la Sectia 10 de Politie, a recunoscut ce s-a intamplat si le-a dus politistilor si pistolul pe care il avea la el in urma cu doua seri, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, precizand ca arma este de tip airsoft, care nu este supusa autorizarii.

Barbatul le-a spus politistilor ca locuieste in apropierea caminului si ca le-a mai atras atentia tinerilor ca fac galagie, iar in noaptea de joi spre vineri a iesit pentru a discuta cu ei.

Surse judiciare au declarat ca, la audieri, barbatul a spus ca a avut acea reactie pe fondul unei stari generale de stres si oboseala, in contextul in care are un copil de trei saptamani. El le-a mai spus politistilor ca nu vrea sa depuna plangere in cazul studentilor, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Studentii au depus plangere la politie, in care au relatat ce s-a intamplat in seara in care au fost amenintati cu un pistol de catre barbatul de 32 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#barbat pistol studenti eliberat, #barbat pistol studenti camin, #barbat pistol studenti , #politie