Ce spune celebrul politist Godina despre sfarsitul carierei sefului sau de la IPJ Brasov

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 10:01
5030 citiri
Ce spune celebrul politist Godina despre sfarsitul carierei sefului sau de la IPJ Brasov
Foto: Digi 24 TV

Politistul Marian Godina a vorbit, marti seara, despre scandalul in care a fost implicat recent, precizand ca nu s-a bucurat ca seful IPJ Brasov si-a inaintat raportul de pensionare pornind de la disputa dintre ei.

"Sunt foarte sincer cand zic ca nu mi-a picat bine: cariera unui om sa se incheie asa. Chiar nu mi-a picat bine. Si as fi vrut sa fie altfel, sa fi inteles de la inceput ca fac ceva util Politiei, ca aduc un plus imaginii institutiei. Sa nu se termine asa nici pentru mine, nici pentru el. Bine, pentru mine nu s-a terminat inca", a spus Marian Godina la Digi 24.

Celebrul politist Godina nu cedeaza presiunilor: Mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face

Politistul a vorbit si despre cartea sa "Flash-uri din sens opus", despre care multi au crezut ca a fost scrisa de un personaj fictiv, dupa cum a spus Irene Arsene, directorul editurii "Curtea Veche", unde va fi lansata.

Marian Godina considera ca un politist care cunoaste regulile gramaticale, asa cum este cazul sau, nu este o exceptie.

"Am devenit celebru pentru ca scriu, dar imi displace ideea de a fi privit ca o exceptie in Politie. Colegii mei, daca citesc cartea, foarte multi se regasesc. Ce am scris eu acolo i se intampla unui politist zilnic.

Si colegii mei stiu sa scrie, poate nu scriu carti sau poate nu o fac atat de bine, dar oricum pregatitea politistilor, promotiilor noi, este cu mult mai sus decat ce a fost inainte. Lumea trebuie sa inteleaga ca lucrurile s-au schimbat destul de mult in Politie si ca nu sunt eu o exceptie. Sunt o exceptie prin faptul ca am publicat aceasta carte, dar cam toti colegii mei trec prin aceste lucruri, se descurca la fel de bine ca si mine si eu nu sunt exceptia care confirma regula", a adaugat Marian Godina.

Femeia care l-a reclamat pe politistul Godina si-a dat demisia si din PSD Brasov

Recent, Marian Godina a fost implicat intr-un scandal dupa ce a anuntat pe Facebook ca a avut probleme cu sefii sai cand i-a retinut permisul auto unui sofer care era insotit de Luana Minea, la momentul acela consilier judetean PSD si sefa Crucii Rosii Brasov, dar care apoi a demisionat din ambele posturi. Femeia a pretins ca agentul a avut un comportament nepotrivit, fapt negat de Godina.

De asemenea, seful Inspectoratului de Politie Brasov, chestorul Ioan Aron, si-a inaintat raportul de pensionare, dupa ce a revenit din concediul de odihna in care plecase imediat dupa ce Godina a publicat pe Facebook mai multe postari la adresa lui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#politist Marian Godina sef, #Marian Godina sef pensionare, #Marian Godina carte , #politie