Chelu si ceilalti suspecti de miturirea lui Fatuloiu, arestati preventiv (Video)

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 08:36
4036 citiri
Chelu si ceilalti suspecti de miturirea lui Fatuloiu, arestati preventiv (Video)
Foto: Financiarul

Omul de afaceri Catalin Chelu, impreuna cu Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu si Stefan Badea, acuzati ca au incercat mituirea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Dan Valentin Fatuloiu au fost arestati preventiv, duminica, pentru 29 de zile.

Suspectii au fost arestati dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis sa aprobe cererea procurorilor de emitere a mandatelor pentru 29 de zile, in noaptea de sambata spre duminica, la capatul a sapte ore de audieri.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au prins, vineri, in flagrant delict, pe omul de afaceri Catalin Chelu, care a incercat sa ofere mita secretarului de stat Dan Fatuloiu.

Omul de afaceri Catalin Chelu si celelalte trei persoane implicate in dosarul mitei de la MAI au fost retinuti, sambata dimineata, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, dupa ce au fost audiati toata noaptea.

Potrivit unor surse judiciare, Catalin Chelu i-ar fi oferit lui Fatuloiu 50.000 de euro pentru a-i rezolva mai multe dosare penale in care omul de afaceri era implicat. Mita ar fi constat in bani, doua masini si doua case situate in Bucuresti.

Catalin Chelu este un cunoscut investitor pe bursa, in special pe SIF-uri, averea sa fiind estimata la 15-17 milioane de euro.

#Catalin Chelu arestat, #arestari mita Fatuloiu , #politie