Marian Godina a vrut sa dea la Academia de Politie si a aflat ca e obez

Luni, 29 Mai 2017, ora 21:44
18956 citiri
Marian Godina a vrut sa dea la Academia de Politie si a aflat ca e obez
Foto: Facebook/ Marian Godina

Politistul Marian Godina a decis sa dea din nou examen de admitere la Academia de Politie "A.I. Cuza", ocazie cu care a aflat ca la 1,77 metri si 85 de kilograme este obez: "Daca picam proba sportiva, era un fel de 'esti inapt sa devii politist, desi esti politist'".

Marian Godina scrie, luni, pe pagina sa de Facebook, ca anul acesta a decis sa dea din nou examen de admitere la Academia de Politie "A.I. Cuza", la forma de invatamant frecventa redusa, la care pot participa agentii de politie care indeplinesc unele conditii si care vor sa devina ofiteri, in cazul in care sunt admisi si termina cei trei ani de academie.

"Azi am sustinut proba sportiva, de care am trecut cu brio, iar apoi m-am dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicala. Pe langa lista lunga de analize si examene medicale, am inceput prin a fi masurat si cantarit.

Am aflat cu ocazia asta ca la 1,77 m si 85 kg sunt obez si, astfel, nu sunt apt sa devin politist (paradoxul e ca sunt deja).

Fiind dezbracat in chiloti, am intrebat medicul daca ii par obez, insa mi-a spus ca asta e, trebuie sa se ia dupa tabel, asa ca ma trimite sa imi fac niste analize suplimentare la un endocrinolog, care va trebui sa ateste faptul ca glanda mea tiroida e in regula si ca nu sunt obez", scrie politistul brasovean.

Acesta se intreaba ce se intampla daca pica proba sportiva.

"Era un fel de 'esti inapt sa devii politist, desi esti politist'. Cred ca era normal sa ma dea afara. Dar daca n-am sa pot demonstra ca fac sport, ca acel tabel nu mi se poate aplica si ca nu sunt obez, ce se va intampla? O sa pot ramane politist, desi voi fi inapt sa particip la un examen pentru a deveni ofiter?

Nu stiu daca e de ras sau de plans, cert e ca mi s-a zis de multe ori ca-s prost, arogant, militian, nesimtit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni pana acum", scrie politistul.

Postarea politistului este comentata de sute de utilizatori, o tanara intrebandu-l daca va servi de acum doar "apa cu lamaie si salata cu ulei de masline?".

"Cand o sa devii ofiter, o sa poti modifica regulamentul. Pana atunci nu poti face altceva decat sa te supui. Au slabit mari actori in timp scurt sau au devenit grasi ca sa obtina niste roluri in filme. O sa poti da si tu cateva kg jos sa treci cantarul, daca numai asta e problema.: )))) Ce sa faci? Trebuie sa te sacrifici putin sa devii ofiter de politie. Daca ai ambitie si tu ai, o sa reusesti. Ce sunt, cateva kilograme... E rolul vietii tale. Anii trec. Daca pierzi ocazia, mai tarziu o sa regreti", comenteaza un alt utilizator.

"Cei de la Academia de Politie sunt cu capul pe umeri. Zau asa, cum sa isi bata singuri cuie in talpi, cum sa isi bage singuri dusmanul in casa, mai curand un refuz politicos, acum pentru linistea lor de mai tarziu", scrie un altul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Godina obez politie, #Godina examen Academia de Politie, #Godina frecventa redusa academie , #politie