Politia Romana neaga ca a raportat internautii care au criticat institutia pe pagina de Facebook

Miercuri, 01 August 2018, ora 18:22
5547 citiri
Politia Romana neaga ca a raportat internautii care au criticat institutia pe pagina de Facebook
Foto: Facebook/ Politia Romana

Dupa ce in ultimele zile zeci de internauti s-au plans ca le-au fost blocate conturile de Facebook, dupa ce au dat o stea paginii de Facebook a Politiei Romane, cea din urma vine cu precizari si sustine ca nu a "raportat pe nimeni pentru recenzia facuta".

"Pe aceasta pagina au fost primite, in ultimele zile, foarte multe recenzii si comentarii negative.

Va asiguram ca nu am raportat pe nimeni pentru recenzia facuta", se arata intr-un mesaj al Politiei Romane publicat pe reteaua sociala.

Reprezentantii politiei mai scriu ca oricine poate raporta un profil de utilizator, iar ei au ales sa respecte dreptul la libertatea de exprimare, asa ca nu au cenzurat, sters sau ascuns nicio recenzie negativa.

"Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile facute pe aceasta pagina sunt publice si orice utilizator de Facebook le poate raporta!

Desi unele dintre mesajele care insoteau recenziile si comentariile cetatenilor contineau referiri politice sau exprimari licentioase, am ales sa respectam dreptul la libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si nu le-am cenzurat, sters sau ascuns.

Pentru noi, siguranta oamenilor ramane prioritara, indiferent de recenzii, stelute sau comentarii", a mai notat Politia pe Facebook.

Amintim ca mai multi romani care au dat o stea paginii de Facebook a Politiei Romane, in semn de protest fata de decizia de a-i face dosar penal soferului celebrului Audi cu numere antiPSD, au semnalat ca s-au trezit cu conturile blocate.

De luni dimineata, de cand i-au fost retinute placutele de inmatriculare si permisul soferului, aproximativ 54.000 de romani au intrat pe pagina de Facebook a Politiei Romane si au dat evaluari de 1 stea, dar au si lasat comentarii negative, in care criticau decizia.

Asta a dus la scaderea dramatica a ratingului paginii, care acum are calificativul 1,1 din 5.

Zeci de utilizatori au povestit ca s-au trezit cu conturile suspendate, dar si cu mesajele negative lasate politiei sterse de pe reteaua de socializare.

Ei sustin ca le-au fost blocate temporar conturile din cauza "activitatii suspecte" si sunt convinsi ca au primit mai multe raportari la Facebook din partea Politiei Romane.

Iata aici mai multe detalii: Zeci de oameni care au dat 1 stea pe Facebook Politiei Romane s-au trezit cu conturile blocate

Citeste si Politia a cersit review-uri de 5 stele, iar purtatorul de cuvant ne trimite sa cerem ajutor la popi si rude

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Politia Romana rating pagina Facebook, #comentarii negative Facebook Politia romana, #recenzie negativa politia romana facebook, #politia romana neaga blocat conturi facebook , #politie