Revolta unui "mascat", nemultumit ca oamenii legii pazesc priveghiul liderului clanului Duduianu: "Au aparut cumetriile, sefii politiei mananca din palma lumii interlope"

Duminica, 09 August 2020, ora 14:36
42066 citiri
Revolta unui "mascat", nemultumit ca oamenii legii pazesc priveghiul liderului clanului Duduianu: "Au aparut cumetriile, sefii politiei mananca din palma lumii interlope"
FOTO Politia Romana

Un "mascat" din trupele speciale ale Politiei reactioneaza dur dupa inmormantarea interlopului din clanul Duduianu. Luptatorul reclama modul in care fortele de ordine au pazit clanul Duduianu, dupa liderul interlop a fost omorat.

Identitatea politistului, a carui scrisoare de revolta a fost publicata de adevarul.ro, este protejata. "Blocam strazi, oprim tot ce misca, pazim t***ii (cuvant peiorativ- n.red.) sa nu fie brutalizati ... de cand ne-am transformat in firma de paza a t***r? De ce toata aceasta desfasurare de forte pentru protectia scursurilor societatii? Protectie platita din banii oamenilor care azi dimineata s-au trezit sa plece la munca", a scris politistul in scrisoarea publicata de adevarul.ro.

Mesajul integral

"Blocam strazi, oprim tot ce misca, pazim t***ii sa nu fie brutalizati... de cand ne-am transformat in firma de paza a t***r??? De ce toata aceasta desfasurare de forte pentru protectia scursurilor societatii??? Protectie platita din banii oamenilor care azi dimineata s-au trezit sa plece la munca! La munca!!!!!

Ca sa plateasca protectia infectiilor care dorm linistiti si la ora asta, stiind ca militia, pardon, firma de paza, vegheaza sa nu fie atinsi la aripi... ce or gandi oamenii normali cand vad ca pentru scursurile astea sunt atatea forte si cand ei, care muncesc si platesc taxe de le ies pe nas, au nevoie de politie si li se spune ca nu sunt oameni, ca nu sunt resurse???

Ce gandesc colegii nostri, care in exercitarea atributiunilor de serviciu au ajuns sa fie amenintati, batuti, raniti si carora nu li s-a asigurat niciun fel de protectie, nici macar nu au fost lasati sa.si ia pistolul acasa pt protectia lor si a familiilor lor??? Cum este posibil sa acordam atata atentie unor nenorociti care fac atata rau acestei societati, care nu au o zi de munca in viata lor, care nu au platit un leu impozit in viata lor, dar detin palate, masini de zeci si sute de mii de euro si invart milioane de euro in vazul tuturor???

Chiar nu mai avem un singur os in coloana vertebrala??? Chiar am ajuns la stadiul de nevertebrate, de moluste???? Mi-a placut enorm meseria asta, dar astazi am ajuns sa o urasc din tot sufletul!!!! Am ajuns firma de paza a t***r asta se intampla cand apar cumetriile cu t***ii si sefii politiei mananca din palma lumii interlope.

Atata timp cat sefi mari din politie au tot mancat din mana lor pana acum, nu o sa vedem nici un plan o sa vedem doar balet al fortelor de ordine fara o finalitate anume.

Iar amenzile date unor X sunt apa de ploaie in conditiile in care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de munca undeva.

Acei X nu aduc, nu au adus si nu o sa aduca niciodata PLUS VALOARE unei societati civilizate care plateste taxe si impozite din care mare parte a etniei X e sustinuta cu ajutoare de handicap si bola inchipuita pe munci si alocatii N pentru puradei. iciodata

Politia si-a dat examenul neputintei la masuri si cand a coborat in strada Berechet, fiu de imparat (seful Politiei Capitalei - n.red.) ca sa empatizeze cu ei. Hai ma pe bune?".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Poliția anunță aducerea în țară a 11 infractori urmăriți internațional. Printre cei prinși sunt mai mulți hoți și traficanți de droguri
Poliția anunță aducerea în țară a 11 infractori urmăriți internațional. Printre cei prinși sunt mai mulți hoți și traficanți de droguri
Poliţia Română a adus în ţară 11 persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unei pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventivă, în perioada 8 –...
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Politia Romana, #inmormantare, #emi pian , #politie