Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Soferul masinii cu placute antiPSD pleaca la Untold: Apoi vad daca ii dau in judecata

Vineri, 03 August 2018, ora 16:04
6824 citiri
Soferul masinii cu placute antiPSD pleaca la Untold: Apoi vad daca ii dau in judecata
Foto: captura Digi 24

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu mesaj antiPSD, a comentat, vineri, decizia Brigazii de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, care a propus clasarea dosarului sau.

"Mi se pare un lucru corect pentru ca de la bun inceput m-am simtit nevinovat, nu am facut nicio infractiune sau contraventie", a declarat Stefanescu, adaugand ca a aflat de la prieteni, care i-au spus sa intre pe Facebook.

Intrebat daca va da Politia Romana in judecata, barbatul a spus ca inca nu s-a hotarat.

"Momentan vreau sa plec doua, trei zile. Am un prieten la Cluj si m-a invitat doua, trei zile la Untold. Si astept de la procurori solutia", a adaugat el, precizand ca nu se asteapta sa mai aiba alte probleme, decat daca va incalca regulile de circulatie.

Despre ultimele saptamani, Razvan Stefanescu spune doar ca Politia Romana i-a stricat concediul.

Intrebat daca simte ca a fost un ordin politic, el a raspuns: "Posibil. Daca au facut-o de sus, sa spuna".

Jurnalistii au insistat si au vrut sa afle de la Razvan Stefanescu daca va veni cu un nou mesaj obscen cand va reveni in Romania. "Cu PSD nu cred ca mai accepta sa mai imi dea", a spus el. "Deci PSD e partea obscena din mesajul dvs?", a punctat un reporter, amuzandu-i pe cei prezenti.

Cronologia cazului

17 iulie: Razvan Stefanescu a intrat cu masina in Romania. Timp de zece zile, barbatul a fost oprit in trafic de patru ori de Politie, in judetele Olt, Hunedoara si Dolj.

25 iulie: Agentia suedeza a Transporturilor a luat decizia de anulare a numerelor de inmatriculare, la solicitarea autoritatilor statului roman. Numarul de inmatriculare urma sa isi inceteze valabilitatea pe 1 august.

30 iulie: Razvan Stefanescu este oprit de politistii din Capitala si adus la audieri. Motivul oficial: romanul nu avea dreptul sa circule cu acele numerele preferentiale, obtinute in Suedia, pe teritoriul Romaniei. Numarul de inmatriculare era valabil pana pe 1 august!

31 iulie: Este data la care in mod oficial politistii au ridicat placutele de inmatriculare, potrivit comunicatului de presa. Numarul de inmatriculare era valabil pana pe 1 august!

1 august: Razvan Stefanescu a fost audiat ca martor in dosar.

3 august: Politistii propun clasarea dosarului si-l trimit la procuror.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#sofer masina PSD clasare, #sofer masina PSD mesaj , #politie