Vloggerul Selly, amendat de politie dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere cu manelisti in pandemie

Duminica, 28 Februarie 2021, ora 21:19
10526 citiri
Vloggerul Selly, amendat de politie dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere cu manelisti in pandemie
Vloggerul Selly alaturi de unul dintre cantareti/Foto: Captura Instagram

Vloggerul Andrei Selaru, zis Selly, a fost amendat de politistii din Ilfov pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala, scrie publicatia G4Media.ro, care citeaza surse oficiale din politie.

Sanctiunile au venit in urma petrecerii date de ziua sa, imortalizate in cateva clipulete postate pe pagina de Instagram a lui Selly.

In imagini se vede ca la eveniment participa mai multe persoane, printre care si cantaretul de manele Tzanca Uraganu, desi in actualul context pandemic petrecerile private sunt interzise.

"La multi ani pentru Selly al nostru", a spus manelistul inainte sa ii dedice melodia "Sunt Johnny Nebunu", fredonata de Selly si intreaga audienta.

Potrivit sursei citate Politistii au reusit sa identifice trei persoane, deocamdata, printre care si vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei.

Acesta si-a sarbatorit ziua de nastere pe ritmuri orientale alaturi de artisti precum Costel Biju sau Tzanca Uraganu.

Comunicatul Politiei din Ilfov

"Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, pe o retea de socializare, cu privire la faptul ca a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 28 februarie a.c., politistii orasului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in orasul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, incalcand normele de protectie sanitara.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat, pana la acest moment, proprietarul societatii, un participant si organizatorul evenimentului.

Acestia au fost sanctionati contraventional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi in valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

In continuare, politistii efectueaza verificari, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmand a fi luate masurile legale care se impun".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu cât a fost amendat românul beat care și-a lăsat câinele dintr-o rasă periculoasă liber și fără botniță într-un loc de joacă pentru copii
Cu cât a fost amendat românul beat care și-a lăsat câinele dintr-o rasă periculoasă liber și fără botniță într-un loc de joacă pentru copii
Jandarmii din Botoşani au dat amenda maximă prevăzută de lege unui bărbat care consumase băuturi alcoolice înainte de a-și lăsa câinele din categoria a II-a de câini periculoși liber la...
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Virusul care ar putea cauza următoarea pandemie circulă deja printre noi
Următoarea pandemie ar putea fi cauzată de virusul gripal, avertizează oamenii de ştiinţă, scrie The Guardian, citând datele unui studiu care va fi publicat weekendul viitor. Un sondaj...
#selly vlogger, #Politia Romana, #amenda, #pandemie , #politie