Un bărbat şi-a ucis soţia și fiul, apoi a plecat cu mașina. S-a răsturnat în șanț și i-a mărturisit crima asistentei de la Ambulanță

Duminica, 05 Decembrie 2021, ora 13:22
5806 citiri
Un bărbat şi-a ucis soţia și fiul, apoi a plecat cu mașina. S-a răsturnat în șanț și i-a mărturisit crima asistentei de la Ambulanță

Un bărbat din judeţul Vaslui şi-a ucis fiul şi soţia, apoi a plecat cu maşina în dimineața zilei de duminică, 5 decembrie. La un moment dat s-a răsturnat într-un şant, iar o femeie aflată în trafic a sunat la 112.

Bărbatul a spus asistentei de pe Ambulanţă că şi-a ucis familia, aceasta alertând autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.

Un bărbat din comuna Albeşti şi-a ucis soţia şi fiul, iar apoi s-a urcat în maşină şi a provocat un accident în Costeşti, potrivit vremeanoua.ro.

O femeie a sunat la 112 şi a anunţat că este o maşină ieşită în decor, fiind trimisă la faţa locului o ambulanţă cu o asistentă medicală.

Bărbatul ar fi povestit asistentei că şi-a ucis familia, iar aceasta a alertat autorităţile care au stabilit că informaţia se confirmă.

Soția avea 76 ani, iar fiul, 46. Bărbatul i-a lovit de mai multe ori cu toporul, provocându-le răni incompatibile cu viața.

În momentul accidentului rutier, acesta era plin de sângele celor două victime.

"Un echipaj a fost solicitat la Costeşti, unde o maşină în care se afla doar şoferul a ieşit din decor. Şoferul prezintă contuzii minore. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical de la Vaslui. Şoferul le-a declarat autorităţilor că şi-a ucis soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti. A fost trimis echipajul TIM (n.r. - Terapie Intensivă Mobilă) de la Vaslui, s-au deplasat şi reprezentanţi ai primăriei, care au confirmat informaţia", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

”La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul naţional DN 24 din localitatea Costeşti, judeţul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albeşti, judeţul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparţin soţiei şi fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui”, a transmis, duminică, IPJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, la locuinţa din localitatea Corni-Albeşti, comuna Albeşti, judeţul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani, decedate.

”Acestea prezentau urme de violenţă la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia poliţiştilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală”, a mai transmis IPJ Vaslui.

Citeste si:
Tragedie la Vaslui: un bărbat a ars de viu în propria casă mistuită de flăcări, după ce a consumat alcool cu un prieten
Tragedie la Vaslui: un bărbat a ars de viu în propria casă mistuită de flăcări, după ce a consumat alcool cu un prieten
Mihai Vulpe, un bărbat din comuna Pușcași, județul Vaslui, care locuia singur într-o casă bătrânească, a fost descoperit de pompierii carbonizat după ce a ars de viu, sâmbătă, 22...
O adolescentă de 15 ani a murit în ambulanță în brațele medicilor. A venit la medicul de familie cu simptome de Covid, în stare gravă
O adolescentă de 15 ani a murit în ambulanță în brațele medicilor. A venit la medicul de familie cu simptome de Covid, în stare gravă
O adolescentă în vârstă de 15 ani din comuna vasluiană Tăcuta, a decedat joi, 27 ianuarie, în ambulanță, în timp ce era transportată la spitalul din Vaslui. Tânăra s-a prezentat,...