VIDEO FOTO Detinutul evadat din spital a fost gasit intr-un canal. Cum a reusit sa scape de politistii care il pazeau la usa salonului

Vineri, 12 Martie 2021, ora 14:17
10106 citiri
VIDEO FOTO Detinutul evadat din spital a fost gasit intr-un canal. Cum a reusit sa scape de politistii care il pazeau la usa salonului
Detinutul a fost gasit ascuns intr-un canal din curtea spitalului / FOTO: Europa Fm

Politia l-a prins pe detinutul de 53 de ani care a evadat dintr-un spital din Craiova. Acesta era condamnat la 10 ani de inchisoare pentru omor. Barbatul ar fi fugit pe geam, cu ajutorul unor cearseafuri.

UPDATE. Detinutul a fost prins de politie. Nu ajunsese prea departe. Oamenii legii l-au gasit intr-un canal din curtea spitalului.

"In urma activitatilor de cautare desfasurate, evadatul a fost gasit de o echipa alcatuita din politisti din cadrul IPJ Dolj si politisti de penitenciar din cadrul Penitenciarului Craiova - Pelendava.

Cel in cauza a fost gasit ascunzandu-se in canalizarea din curtea interioara a spitalului", a transmis politia.

Conform Digi 24, politistul care pazea usa salonului s-a dus pana in capatul holului, sa vorbeasca cu colegul care urma sa ii schimbe tura, iar cand s-a intors, acesta nu mai era in pat.

"In data de 12.03.2021 ora 07.00 Penitenciarul Craiova - Pelendava a sesizat faptul ca Soreanu Ion in varsta de 53 ani, a evadat din Spitalul nr. 1 Craiova, et. 2, aflandu-se in stare de detentie pentru executarea unei pedepse de 10 ani pentru comiterea infractiunii de omor. Semnalmente: inaltime - 170 cm, constitutie robusta, par negru, intins, tuns scurt, fata ovala, frunte lata, urechi mari, departate.

Motociclist roman arestat in Marea Britanie dupa ce a fost prins circuland cu aproape 290 de kilometri pe ora

Poarta mustata mare cu colturile in sus. La data plecarii era imbracat in pantaloni de culoare neagra si bluza gri", transmite politia.

Cum a fugit pe geamul spitalului un detinut obez cu probleme de sanatate, pazit de politie

Detinutul Soreanu Ion in varsta de 53 de ani, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare, a reusit sa evadeze vineri dimineata, in jurul orei 06.45, cu ajutorul unor cearsafuri din Spitalul de Urgenta Craiova, scrie Gazeta de Sud.

Acesta era internat din data de 07.03.2021. Este obez si sufera de ciroza hepatica, conform Digi 24.

Detinutul evadat de la Mioveni a fost prins cu focuri de arma

La momentul parasirii unitatii sanitare, detinutul era imbracat cu: bluza trening gri, pantaloni negri.

Autoritatile mai transmit ca detinutul a fost internat periodic in unitati sanitare publice, fara a manifesta comportamente contrare normelor.

Pentru orice informatie cu privire la persoana in cauza, cetatenii sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau Penitenciarul Craiova-Pelendava, la numarul de telefon: (0251) 422.326 / 522.274

In vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor care au condus la producerea acestui eveniment, conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a dispus deplasarea la fata locului, de urgenta, a unei echipe multidisciplinare (specialisti ai Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar/Directiei Inspectie Penitenciara).

Spitalul din România care nu mai primește decât cazurile foarte grave. Ce se întâmplă cu bolnavii
Spitalul din România care nu mai primește decât cazurile foarte grave. Ce se întâmplă cu bolnavii
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, 24 aprilie, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a...
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
#evadat Craiova, #spital, #urmarire generala, #Soreanu Ion, #condamnat omor , #politie