Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Doi hoti au fost prinsi in timp ce spargeau masina unui senator

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 17:06
1990 citiri
Doi hoti au fost prinsi in timp ce spargeau masina unui senator
Foto: Arhiva

Doi barbati au fost prinsi in flagrant, miercuri, in Piata Constitutiei din Capitala, in timp ce spargeau masina senatorului Valentin Gigel Calcan, au spus surse din Politie.

Hotii au fost prinsi dupa ce au furat un laptop din autoturism prin metoda "telecomanda". Cei doi hoti, in varsta de 35, respectiv 36 de ani, sunt membri ai unei grupari specializate in furturi din masini.

Aceasta a fost urmarita timp de o luna si jumatate de agentii de la Politia Sectorului 1 si din cadrul Directiei Operatiuni speciale, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

"Doi suspecti de furturi din autoturisme au fost surprinsi, in jurul orei 12.00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, in flagrant delict, de catre politistii Directiei Operatiuni Speciale din IGPR si politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sector 1 Bucuresti", scrie in document.

Hotii care l-au pradat pe senatorul Moga, retinuti

Cei doi barbati au folosit metoda "telecomanda" pentru a sustrage laptop-ul din autovehicul. "Practic, hotii urmaresc un autoturism in trafic, pana cand proprietarul opreste si paraseste vehiculul. Inainte ca acesta sa apese butonul telecomenzii pentru activarea inchiderii centralizate, hotii folosesec telecomanda lor, iar masina ramane descuiata, in timp ce victima pleaca convinsa de faptul ca si-a asigurat automobilul", au precizat anchetatorii.

Suspectii ar fi furat chiar din masina senatorului de Dambovita Valentin Gigel Calcan, un Volkswagen Touareg, au declarat surse apropiate anchetei pentru Mediafax, citata de Realitatea TV.

Acestea au mai spus ca unul dintre cei doi hoti este bolnav psihic si ii fusese anulat permisul de conducere. Cu toate acestea, el se urca la volan si urmarea victimele alaturi de complicele sau.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#furt masina senator, #furt masina Valentin Gigel Calcan, #furt flagrant senator , #politie