Dosar penal după o nuntă la care ar fi participat peste 1.700 de persoane. Andra, printre cei care au cântat la eveniment VIDEO

Marti, 31 August 2021, ora 14:37
13190 citiri
Dosar penal după o nuntă la care ar fi participat peste 1.700 de persoane. Andra, printre cei care au cântat la eveniment VIDEO

Poliţiştii şi procurorii din județul Satu Mare au deschis marţi, 31 august, un dosar de cercetare penal pentru combaterea zădărnicirii bolilor, după ce în localitatea Târşolţ s-ar fi desfăşurat o nuntă cu peste 1.700 de persoane.

De asemenea, organizatorul evenimentului a fost amendat cu 5.000 de lei.

”În urma apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la desfăşurarea unei nunţi la data de 30.08.2021, pe raza localităţii Târşolţ, la care ar fi participat aproximativ 1.700 de persoane, poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis, marţi, IPJ Satu Mare.

Sursa citată a precizat că poliţiştii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua şi alte măsuri dacă se vor impune.

”Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020”, au mai precizat poliţiştii.

Potrivit www.presasm.ro, nunta a avut loc într-o sală de evenimente şi a reunit peste 1.700 de participanţi, iar atmosfera a fost întreţinută de Vlăduţa Lupău, Armin Nicoară, Ancuţa Anghel, Angela Rusu şi Andra.

Armin Nicoară a transmis live pe Facebook imagini de la eveniment.

Mirii au făcut anul trecut cununia civilă şi cea religioasă, urmate de petreceri sparte de poliţişti, întrucât astfel de evenimente erau interzise.

Chiar şi acum, numărul maxim de persoane care pot participa la evenimente private este de 400, dacă toţi participanţii sunt vaccinaţi, au trecut prin boală sau au fost testaţi.

În localitatea unde a avut loc evenimentul rata de infectare este de 2,21 la mie, fiind impuse restricţii în derularea evenimentelor şi funcţionarea operatorilor economici.

Citeste si:
Dosar penal după incendiul de la metrou. Ce infracțiuni sunt cercetate
Dosar penal după incendiul de la metrou. Ce infracțiuni sunt cercetate
Poliţiştii şi procurorii au deschis marţi, 24 mai, un dosar penal după incendiul de la metrou care a dus la evacuarea a peste 170 de persoane, dintre care 25 au avut nevoie de îngrijiri...
Fostul portar al naționalei face nuntă la 36 de ani! El are deja trei copii FOTO
Fostul portar al naționalei face nuntă la 36 de ani! El are deja trei copii FOTO
Ciprian Tătărușanu este proaspăt campion al Italiei, cu AC Milan, și va sărbători cum se cuvine acest succes. Pe 26 mai el va face nunta cu iubita sa Antoneta, care este deja mama celor...