Fatuloiu a testat incognito viteza de reactie a politistilor brasoveni

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 19:07
2366 citiri
Fatuloiu a testat incognito viteza de reactie a politistilor brasoveni
Foto:Arhiva

Secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica din MAI, a alarmat de doua ori, in noaptea de joi spre vineri, Politia din judetul Brasov pentru a testa viteza de reactie a echipajelor locale in diferite situatii.

Dan Valentin Fatuloiu a mers incognito, in noaptea de joi spre vineri, in judetul Brasov si a alarmat politia de doua ori, pentru a testa vigilenta oamenilor legii, in cazul unei talharii si al furtului unui autoturism, ambele infractiuni petrecute la miezul noptii. Aproape zilnic sunt inregistrate astfel de infractiuni si, dupa cum a declarat secretarul de stat, aduc cel mai mare disconfort populatiei.

Rezultatele testului au fost bune sau cel putin asa le-a comunicat Fatuloiu sefilor Politiei din Brasov, echipajele de politie incadrandu-se in limita a zece minute de la ora alarmei si pana la fata locului ori pana au organizat filtre la toate iesirile din orasul Brasov si au luat masurile ce se impun in cazul furtului unui autoturism.

Alarmarea politistilor din Brasov face parte din campania de testare pe care secretarul de stat a inceput-o in urma cu o luna si pe care o duce pentru a-si contura perceptia asupra Politiei Romane, de care s-a declarat nemultumit.

Astfel de controale si teste au avut loc in mai multe judete, printre care Giurgiu, Tulcea si in Capitala, unde Dan Fatuloiu a declarat ca vor avea loc schimbari la nivel de sefi de sectii si sectoare.

Miercuri, imediat dupa ce Agentia Nationala Antidrog a prezentat, la Parlament, Raportul National privind Drogurile, Dan Valentin Fatuloiu a declarat ca a identificat mai multi sefi de inspectorate aserviti politic si care nu sunt competenti pentru o asemenea functie.

"Eu de o luna merg pe la inspectorate. Nu discut cu sefii. Merg in birouri si vad problemele oamenilor despre proasta comunicare pe care o au cu sefii. Oamenii reclama servilism, concesii politice, reclama faptul ca sefii nu isi asuma responsabilitatea si tin cu dintii de scaun", a declarat Fatuloiu. Secretarul de stat a mentionat miercuri ca exista 10 inspectori sefi in aceasta situatie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dan Fatuloiu alarma, #alarma politie, #controale politie , #politie