Fiul lui Fatuloiu, martor in dosarul mitei oferite secretarului de stat

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 23:11
2234 citiri
Fiul lui Fatuloiu, martor in dosarul mitei oferite secretarului de stat

Alexandru Fatuloiu, fiul secretarului de stat Dan Valentin Fatuloiu, este martor in dosarul in care tatalui sau i-a fost oferita mita (bunuri si bani) de aproape un milion de euro.

Alexandru Fatuloiu detine sase firme in Arges. Doua au ca obiect principal de activitate "Activitati de creditare", iar alte patru in domeniul transporturilor, servirii de bauturi, comertul cu material lemnos si o agentie imobiliara, informeaza Mediafax.

Flagrant la MAI: Mita de aproape un milion de euro pentru Fatuloiu

Alexandru Fatuloiu a facut la randul sau denunt in dosarul in care omul de afaceri Catalin Chelu a incercat sa ofere mita secretarului de stat Valentin Fatuloiu (foto) si are calitate de martor in acest dosar.

Presa locala a relatat despre Alexandru Fatuloiu ca si-a imprumutat mai multi amici sau cunostinte si ca cere executarea datornicilor "pana la ultimul leut". Potrivit presei locale, fiul secretarului de stat l-ar fi agresat anul trecut, intr-un club, pe fiul unui lider politic din Pitesti.

Fatuloiu, despre mita de la MAI si presupusa relatie de rudenie cu Soric

Numele lui Alexandru Fatuloiu a fost vehiculat si in contextul anchetei permiselor false de la Arges si a condus o perioada o masina inmatriculata ilegal, despre care a declarat ca nu-i cunostea statutul ilegal si pe care, ulterior, a vandut-o.

Un om de afaceri a fost prins in flagrant, vineri, incercand sa-l mituiasca pe secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Dan Fatuloiu. Omul de afaceri galatean Catalin Chelu este cercetat intr-un caz de coruptie de procurorii de la DNA, care au organizat un flagrant pentru a-l prinde.

Chelu l-a amenintat pe Fatuloiu: Imi vei da banii inapoi, ca sa iti pastrezi functia

Acesta i-ar fi oferit secretarului de stat Dan Fatuloiu 50.000 de euro, doua masini de lux si doua vile, iar valoarea totala a mitei se ridica la aproape un milion de euro. Banii si bunurile ar fi fost oferiti pentru interventia in unele dosare penale in care era implicat omul de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Alexandru Fatuloiu, #Fatuloiu martor dosar, #Fatuloiu martor mita , #politie