Guru Bivolaru, urmarit international, tine conferinte online surpriza pentru yoghini

Duminica, 10 August 2014, ora 19:55
4518 citiri
Guru Bivolaru, urmarit international, tine conferinte online surpriza pentru yoghini
Foto: Pro Tv

Gregorian "Guru" Bivolaru, urmarit international dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor, tine legatura cu adeptii sai inclusiv prin intermediul unui post TV online, unde acestia sunt invitati sa asiste la o "conferinta surpriza" tinuta de fondatorul MISA.

Desi este cautat de oamenii legii pentru a fi incarcerat, fondatorul Miscarii Spirituale de Integrare in Absolut (MISA) reuseste sa pastreze legatura cu adeptii sai in mediul online.

Astfel, pe Internet apar mesaje ale acestuia - unul dintre acestea fiind despre "sunete de origine necunoscuta" ce s-ar auzi din ce in ce mai des pe Pamant -, dar si o invitatie la o "conferinta surpriza" pe care Bivolaru o va tine, in 27 august, pentru participantii la Tabara Spirituala Yoghina de Vacanta de la Costinesti.

In conditiile in care se numara printre romanii "most wanted" (pe site-ul Politiei Romane), Bivolaru, azilant politic in Suedia, nu va veni pe litoralul romanesc pentru "conferinta surpriza", ci le va vorbi yoghinilor adunati la Costinesti prin intermediul unui post TV online.

"Dupa incheierea meditatiei in spirala yang cu ocazia momentului special de hiatus anual din 27 august, va fi prezentata o conferinta surpriza a profesorului yoga Gregorian Bivolaru. Accesul la aceasta conferinta este gratuit. Pentru a participa la spirala de hiatus si la programul care va urma, aveti nevoie doar de legitimatia de spirala. Conferinta va fi difuzata in direct pe postul de televiziune online MISA TV", se arata intr-un anunt postat pe site-ul yogaesoteric.net.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanta suprema, in 14 iunie 2013, la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor in forma continuata, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare.

Dupa emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost cautat de politisti, fara succes, la adresa din Romania si la ashramurile MISA.

Cel poreclit "Guru" s-ar afla in Suedia, unde a obtinut statutul de azilant politic, astfel ca el nu poate fi retinut si trimis in Romania decat daca paraseste tara care i-a acordat protectie.

Incepand din 23 mai 2013, instanta l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, si cu noul sau nume, Magnus Aurolsson.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gregorian Bivolaru yoga conferinta, #Bivolaru sex yoga politie , #politie