Masina unui sef din Politie, cumparata "in semn de prietenie" de o firma pe care politistul trebuie sa o verifice

Joi, 15 Octombrie 2020, ora 12:05
8132 citiri
Masina unui sef din Politie, cumparata "in semn de prietenie" de o firma pe care politistul trebuie sa o verifice
Seful Serviciului Arme din cadrul IPJ Timis, Nicolae Boia FOTO opiniatimisoarei.ro

Masina personala a fostului sef al Politiei Timis, in prezent sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Timis, Nicolae Boia, a fost cumparata pe numele unei firme care detine un poligon de trageri cu arme de foc pe care politistul ar trebui sa il controleze, arata adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, patronul poligonului a confirmat ca Boia, pe care fosta sa amanta il acuza de santaj, a cumparat masina politistului pe firma sa. Sursa citata mai arata ca masina sefului de la Arme a fost cumparata in leasing de firma Sam Consulting 2016. Intre timp, firma, care detine un poligon de trageri la Chisoda, langa Timisoara, si-a schimbat denumirea, devenind Black Cube Solutions. Asociat si administrator in firma care detine poligonul de trageri, Ioan Mihoc, a declarat ca "masina e inmatriculata pe Sam Consulting".

Potrivit adevarul.ro, patronul poligonului a mai declarat ca masina sefului de la Arme a fost cumparata pe firma sa "in semn de prietenie". "Si-a platit avansul, si-a platit ce a fost de platit. Ratele se platesc din firma, dar participa si el. Masina e in continuare la el. Nu i-am cerut-o. Nu am mai discutat cu dansul de vreo doua saptamani", a declarat Mihoc, potrivit caruia Nicolae Boia "doreste sa o treaca (n.r.masina) de pe societatea mea pe o alta societate". "Cand a fost vorba de ceva, tot timpul m-au ars (n.r. politistii de la Arme)", a mai declarat Mihoc.

Contactat pentru un punct de vedere, Nicolae Boia a refuzat sa comenteze situatia, dar nici nu a negat ca masina sa a fost cumparata pe numele firmei lui Mihoc, sustinand ca va comenta "decat la momentul oportun". "Nu am ce sa comentez. Nu e vorba de nicio infractiune si nu am ce sa comentez. Comentez decat la momentul oportun. Nu are nicio legatura cu controlatul in firma asta si cu nimic altceva. Ca principiu, nu are nimic. Alta intrebare daca aveti", a fost reactia sefului Serviciului Arme din cadrul Politiei Timis, potrivit adevarul.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FOTO. Mașina unică a lui Țiriac! Magnatul a primit o mașină de colecție produsă în 275 de exemplare
FOTO. Mașina unică a lui Țiriac! Magnatul a primit o mașină de colecție produsă în 275 de exemplare
Țiriac și-a adăugat în colecție o mașină pentru care a făcut comandă acum 5 ani. Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare....
Politico: Eșecul Occidentului de a trimite arme la Kiev îl ajută pe Putin să câștige războiul din Ucraina
Politico: Eșecul Occidentului de a trimite arme la Kiev îl ajută pe Putin să câștige războiul din Ucraina
Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie". Această promisiune sună a gol când au trecut patru săptămâni de când...
#nicolae boia, #masina, #arme, #poligon, #ioan mihoc , #politie
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Comentez DECAT la momentul oportun a zis imitatia nereusita de ...