VIDEO Marturia cutremuratoare a unui politist, in sedinta Consiliului Local Sector 1: "Ma tem pentru viata mea. O colega a fost amenintata ca i se va rapi copilul"

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 20:21
36768 citiri
VIDEO Marturia cutremuratoare a unui politist, in sedinta Consiliului Local Sector 1: "Ma tem pentru viata mea. O colega a fost amenintata ca i se va rapi copilul"
Foto: Facebook/ Politia Locala Bucuresti (Arhiva)

Politistul Daniel Moisin, din cadrul Politiei Locale Sector 1, a povestit miercuri seara, 3 februarie, consilierilor Sectorului 1 mai multe nereguli din cadrul institutiei. Interventia acestuia a avut loc la solicitarea sefului institutiei, directorul general Marian Gheorghe, inainte de a se vota o propunere de reorganizare a Politiei Locale Sector 1.

Marian Gheorghe a mai aratat consilierilor ca in urma imaginilor prezentate in spatiul public, potrivit carora a mai multi politisti locali il certau pe un coleg ca nu primeste spaga, a fost sesizata DNA. El a precizat ca persoanele care ar fi facut inregistrarea ar fi fost amenintate.

"Lucrurile sunt reprobabile, sunt foarte grave, le dezavuez cu cea mai mare hotarare. Posibilitatile noastre de a actiona sunt limitate la a sesiza organele de urmarire penala. Una dintre persoanele amenintate a venit aici sa va spuna cateva cuvinte, sa va spuna ce s-a intamplat la unul dintre sediile noastre.

Este interesant sa-l auziti, are curajul raspunderii," afirma directorul general Marian Gheorghe. Oficialul a explicat ca marturia este facuta in baza Legii avertizorilor de integritate.

Declaratiile sunt de la minutul 02.30.00 pe inregistrarea video de pe Facebook a sedintei Consiliului Local.

Armand: "A sosit timpul adevarului"

La randul sau, Clotilde Armand a aratat ca acestea sunt exemple de abuzuri si infractiuni, comise de politisti corupti din cadrul Politiei Locale sector 1. "Se intampla acum, in cadrul institutiei. Amenintari cu moartea, mita, constructii ilegale si alte infractiuni.

Toate acestea au fost girate de conducere si de vechea administratie. A sosit timpul adevarului, a sosit timpul curateniei," declara primarul.

"Ma tem pentru viata mea"

Politistul local Daniel Moisin a declarat ca lucreaza la sectia din cartierul Pajura, iar in cursul zilei de miercuri, in urma cu cateva ore, a fost amenintat de colegi: "Lucrurile astea s-au mai intamplat."

"Ma tem pentru viata mea, ma tem pentru acele amenintari. Mai exista persoane, chiar o doamna colega a noastra, care a fost amenintata ca i se va duce copilul in padure. Alta persoana a fost amenintata cu bagarea in portbagajul masinii. Aceste lucruri am venit sa vi le spun.

M-am gandit foarte mult, pentru ca sunt un functionar public, un simplu agent de teren. Lucrurile acestea pot avea si repercursiuni foarte mari in viitor. Dar ar trebui ca dumneavostra sa cunoasteti, lucrurile astea se intampla...

Vom face plangeri penale, vom merge la organele abilitate. Dar am crezut ca este datoria mea sa anunt conducerea Politiei Locale," conchide politistul local.

Politistul local Daniel Moisin a spus ca aceste lucruri se stiu in cadrul Politiei Locale Sector 1 si a vorbit de musamalizari ale unor astfel de cazuri.

In final, propunerea de reorganizare a Politiei Locale Sector 1 nu a trecut, dupa ce consilierii PSD si PNL au votat impotriva sau s-au abtinut de la vot.

"Pentru PNL+PSD nu exista mafia din politia locala, nu exista problema inceperii scolilor, problema spitalelor sau alte urgente. Exista o singura problema: sa platim niste facturi ilegale catre firma de salubrizare adusa de ei in primarie", scrie Clotilde Armand, pe Facebook.

Mai puteti citi:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#politia locala, #armand politia locala, #politia locala mafie, #politia locala coruptie , #politie
Comentarii