Medic din Constanta, gasit decedat in unitatea sanitara unde lucra

Duminica, 25 Aprilie 2021, ora 13:21
4533 citiri
Medic din Constanta, gasit decedat in unitatea sanitara unde lucra
Pe trupul femeii nu au fost constatate urme vizibile de violenta FOTO Pixabay

O femeie, cadru medical al unui spital privat din municipiul Constanta, a fost gasita decedata duminica, in unitatea sanitara. La fata locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensiva Mobila din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, care a constatat decesul femeii in varsta de 38 de ani. Politia precizeaza ca pe trupul neinsufletit nu au fost constatate urme vizibile de violenta, acesta fiind transportat la morga pentru necropsie.

Potrivit unor informatii neoficiale, prima varianta luata in calcul de anchetatori este sinuciderea. Femeia nu ar fi lasat un bilet de adio, dar in ultima perioada s-ar fi aflat intr-o stare depresiva.

Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a anuntat ca pe trupul neinsufletit al femeii nu au fost constatate urme vizibile de violenta, cauza mortii urmand sa fie stabilita dupa necropsie.

"Astazi, in jurul orei 11.45, politistii Sectiei 3 au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-o unitate spitaliceasca privata din municipiul Constanta, s-ar afla o femeie decedata. Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca este vorba despre o femeie, de 38 de ani, gasita decedata intr-o incapere a spitalului. Pe trupul neinsufletit nu au fost constatate urme vizibile de violenta, acesta fiind transportat la morga pentru efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului", a transmis IPJ Constanta.

Politistii au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat ca duminica echipele de interventie au fost solicitate sa se deplaseze la un spital privat dupa ce o femeie fusese gasita cazuta intr-o camera.

"In jurul orei 11 am fost solicitati sa intervenim prin apel unic pe 112 la o persoana de sex feminin gasita cazuta intr-o camera la un spital privat. De indata, la fata locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensiva Mobila, colegii ajunsi acolo au constatat din pacate decesul persoanei de sex feminin, in varsta de aproximativ 37 de ani. Din primele informatii se pare ca aceasta era doctorita acolo", a afirmat purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Un bărbat de 57 de ani din Petroșani, condamnat în trecut pentru uciderea unei prostituate, a fost reținut, din nou, pentru crimă. Trupul victimei a fost găsit după două luni, pe un teren...
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Un service auto a deviat cursul unei ape dintr-un sat din județul Constanța. Cum a fost descoperit totul
Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa au amendat cu 30.000 de lei un service auto din satul Lazu pentru devierea unui curs de apă. Reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa au anunţat...
#sinucidere, #crima, #politie, #Constanta , #politie