Nicoara Mihali a fost prins de politisti (Video)

Duminica, 13 Septembrie 2009, ora 10:00
7348 citiri
Nicoara Mihali a fost prins de politisti (Video)
Foto: www.emaramures.ro

Nicoara Mihali, suspect in dosarul Buldozerul, a fost prins duminica dimineata de politisti.

El a fost gasit la prietena lui acasa, dupa doua saptamani de cautari prin toata tara, anunta Antena 3.

In jurul orei 10.00 el a fost reperat la locuinta iubitei lui, potrivit primelor informatii el ascunzandu-se in padure pana atunci.

Barbatul a fost gasit dezbracat sub pat, cu pistolul, marca TT, la tampla si i-a rugat pe politisti sa nu il bata.

"Nu mai fac nimic, numai sa nu ma bateti", a fost rugamintea tanarului cand a fost gasit de politie sub pat.

Polistii stiau de sambata seara unde o sa se afle suspectul si au facut o descindere la locuinta, insa mama si iubita nu i-au lasat sa intre decat intr-o anexa a gospodariei.

Fortele de ordine au renuntat si s-au intors duminica dimineata cu doi martori. Acolo nu era nimeni acasa in acel moment, iar Nicoara a fost arestat. Momentan tanarul este interogat la Politia din Borsa.

De acolo va fi dus in arest la Inspectoratul de Politie Maramures avand in vedere ca pe numele lui exista deja un mandat de arestare.

Mihali a venit in casa iubitei lui sambata seara, care este insarcinata cu el. Fortele de ordine l-au cautat pe vinovat timp de doua saptamani dupa ce a tras cu pistolul in doi politisti.

Nicoara Mihali, zis Bandris, in varsta de 22 de ani, este in atentia politistilor de mai mult timp, fiind implicat in mai multe scandaluri.

La inceputul lunii august, politistii au tras mai multe focuri de arma, in centrul orasului Borsa, pentru a-l prinde pe Bandris, care este suspect in dosarul traficului cu utilaje furate, insa acesta a reusit sa fuga dupa ce a lovit de trei ori cu autoturismul sau masina politiei, iar, in timpul manevrelor, a avariat alte trei masini parcate in zona.

(I.U.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Nicoara Mihali prins politie, #dosar Buldozerul Maramures , #politie