Nu e gluma: Un cangur fugarit de copii, in Arad, a murit de oboseala

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 18:20

   

Nu e gluma: Un cangur fugarit de copii, in Arad, a murit de oboseala
Politistii din Arad au intervenit, marti dupa amiaza, pentru capturarea unui cangur fugarit de copii, in zona Garii Aradul Nou din oras.

Animalul a fost capturat in zona statiei CFR, dar a murit in masina unui agent de la Politia Transporturi Feroviare inainte ca animalul sa fie predat politiei locale.

Directorul Politiei Locale Arad, Viorica Graur, a declarat pentru Arad a fost trimis un echipaj pentru capturarea animalului in urma unui apel telefonic, tratat initial ca o gluma.

"Apelul parea o gluma, era greu de crezut si pentru noi ca un cangur este fugarit de copii. Femeia care a sunat era insa deosebit de insistenta si ne-am deplasat la fata locului, incidentul fiind confirmat de catre politistii nostri. Din pacate, am gasit animalul mort in portbagajul masinii unui agent de la Politia Transporturi Feroviare", a declarat Viorica Graur.

"Cel mai probabil a murit pe fondul stresului si al oboselii", considera seful Politiei Locale.Printre ipotezele luate in calcul de politisti este aceea ca animalul a scapat din curtea unei case, sau a sarit dintr-un vagon ce a trecut prin gara.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3148 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Comentariu inadecvat
antim
rank 5
dar al cui era cangurul?
Copiii nu au vina dar proprietarul, in schimb, are intreaga responsabilitate.
just_comment
rank 5
Cangurul
mergea spre Timisoara, pentru a vizita zebra de la Zoo Timisoara. Cand a aflat felul in care a murit zebra din Timisoara, cangurul a luat-o razna...
srelu
rank 5
Astea- gogosi
Niste copii n-au cum sa oboseasca un cangur. Un animal salbatic este mult mai rapid si mai rezistent decat un om. Mai ales cand vorbim de canguri. Copiii au avut noroc ca animalul nu a ripostat. Ar fi avut toate sansele sa ajunga la urgenta cu o gramada de oase rupte. Ma rog, depinde si de dimensiunea cangurului.

Animalul a murit pentru ca ala de la politia TF l-a sufocat inchizandu-l in portbagaj.
Ghilotina
rank 5
cum sa inchizi un cangur in portbagaj !??
Ce minte au avut aia !??
tractoristu
rank 1
In arad
Tepoti astepta la orice . Sint mai inceti la minte si decit timisorenii.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor