UPDATE VIDEO Perchezitii la domiciliul manelistului Dani Mocanu, in cazul videoclipului cu leul ranit. "Mascatii au venit in cautarea leului ranit"

Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 11:30
6277 citiri
UPDATE VIDEO Perchezitii la domiciliul manelistului Dani Mocanu, in cazul videoclipului cu leul ranit. "Mascatii au venit in cautarea leului ranit"
Foto: Youtube

Politistii au facut miercuri, 25 noiembrie, perchezitii la locuinta manelistului Dani Mocanu, in al carui videoclip a aparut un leu ranit, precum si la alte doua adrese din Arges si Ilfov, in cadrul unui dosar penal privind protectia animalelor.

Potrivit unor surse judiciare, se fac cercetari privind infractiunile de cruzime si rele tratamente aplicate animalelor si sunt vizate domiciliile lui Dani Mocanu, ale realizatorului videoclipului, cat si un studio de filmari din judetul Ilfov.

De altfel, informatia a fost confirmata si de Dani Mocanu pe pagina de Facebook.

"Buna dimineata tuturor! Mascatii au venit in cautarea leului ... si da ... chiar m-au gasit acasa. Din pacate in Romania un videoclip e mai grav decat acest virus mortal care a facut inconjurul planetei 🌍

Noi respectam legile si ne supunem ... dar unde e leul??? 🦁", a scris Dani Mocanu pe Facebook.

In fata jurnalistilor, Dani Mocanu a spus ca el i-a "chemat" pe politisti la cafea la locuinta lui din Stefanesti, scrie Observatornews.ro.

Marti seara, Dani Mocanu transmitea un mesaj catre anchetatori: "Vedeti, il pup, nu il maltratez!"

"A fost tratat ca un bebelus"

IPJ Arges a informat duminica seara, 22 noiembrie, ca politistii s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari privind rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa ce in spatiul public a aparut un videoclip cu un animal exotic.

"In cauza a fost intocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protectia animalelor, in care se desfasoara cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti. Verificarile efectuate de politisti pana in prezent au ca scop stabilirea tuturor imprejurarilor in care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea si audierea tuturor persoanelor implicate, precum si verificarea asigurarii conditiilor de asistenta medicala, ingrijire si adapost pentru animalul din filmare", au precizat reprezentantii IPJ Arges.

Mai multe persoane au scris pe Facebook ca au sesizat Politia in acest caz. De cealalata parte, Dani Mocanu spune ca leul a fost tratat "ca un bebelus", iar ranile fac parte din regie si reprezinta, de fapt, un "machiaj profesional".

In 2018, cinci "mascati" de la Jandarmerie care au participat ca actori intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu, judecat pentru constituire a unui grup infractional organizat, proxenetism si spalare a banilor, au fost sanctionati disciplinar de sefii lor. Parchetul Militar a deschis o ancheta in acest caz.

Cinci "mascati" de la Jandarmerie sunt anchetati dupa ce au "jucat" in videoclipul manelistului Dani Mocanu, judecat pentru proxenetism (Video)

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#perchezitii Dani Mocanu, #dani mocanu leu ranit, #dani mocanu manele , #politie