Petrecere cu 40 de persoane, in Braila, sparta de politie. Au fost date zeci de amenzi

Joi, 28 Ianuarie 2021, ora 10:38
1846 citiri
Petrecere cu 40 de persoane, in Braila, sparta de politie. Au fost date zeci de amenzi
Politistii au descins in restaurant si i-au amendat pe petrecareti FOTO pixabay.com

O petrecere cu 40 de persoane a fost sparta de politie miercuri seara. Au fost date 42 de amenzi.

La data de 27 ianuarie, in jurul orei 22.20, politistii si jandarmii din Braila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, la un restaurant din Braila, avea loc o petrecere aniversara la care participau aproximativ 40 de persoane.

Petrecere cu 53 de persoane, sparta de politistii din Sector 6. Autoritatile au dat amenzi simbolice participantilor

Astfel, au fost aplicate 42 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 57.450 de lei, participantilor, organizatorului evenimentului si administratorului restaurantului, conform Legii nr. 55/2020, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Legii 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si Legii 349/2002, pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

VIDEO Descindere a fortelor de ordine la petrecerea organizata de un preot, la Buzau. La eveniment participau peste o suta de persoane

Totodata, au fost luate masuri de intrare in legalitate, desfasurarea evenimentului fiind intrerupta.

In ultimele 24 de ore, Politia Romana, impreuna cu reprezentanti ai celorlalte autoritati cu atributii in domeniu, au continuat actiunile pentru limitarea raspandirii virusului COVID-19.

Peste 6.800 de politisti, impreuna cu jandarmi, politisti de frontiera, cadre ISU, politisti locali, reprezentanti ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sanatatii, Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, Ministerului Transporturilor si ai autoritatilor publice locale, au desfasurat 817 actiuni de verificare a modului in care se respecta masurile de protectie sanitara la nivel national.

Au fost efectuate 63.242 de verificari cu privire la respectarea masurilor si interdictiilor impuse.

In urma actiunilor punctuale de control, au fost aplicate peste 3.790 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 700.000 de lei.

Eveniment Quarterly Report

Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost sancționată de polițiști după ce a fost prinsă circulând cu viteză pe un bulevard din Capitală, mai exact cu 27 de kilometri la oră peste...
Poliția lui Putin este suprasolicitată, demoralizată și roasă de corupție. Ofițerii demisionează pe capete
Poliția lui Putin este suprasolicitată, demoralizată și roasă de corupție. Ofițerii demisionează pe capete
La primele ore ale zilei de 14 ianuarie 2020, la un bloc de apartamente din regiunea Krasnodar din sudul Rusiei s-au auzit țipete. Șocat și speriat, un locuitor a sunat la poliție pentru a...
#petrecere, #politie, #Braila, #restaurant, #Amenzi, #pandemie coronavirus , #politie