Politist calcat cu masina, in Bucuresti: Soferul, cercetat pentru tentativa de omor

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 14:21
3110 citiri
Politist calcat cu masina, in Bucuresti: Soferul, cercetat pentru tentativa de omor
Foto: Arhiva

Tanarul care joi dimineata a lovit cu masina un politist ce dirija circulatia intr-o intersectie din sectorul 6 al Capitalei este cercetat de procurorii Parchetului Tribunalul Bucuresti si politisti, pentru tentativa de omor.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, dupa ce initial cercetarile au fost facute de politistii Brigazii Rutiere, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, dupa ce s-a stabilit ca tanarul l-a lovit pe politist cu intentie. Conform surselor citate, soferul este cercetat pentru tentativa de omor.

Accidentul a avut loc joi dimineata, in jurul orei 08.00, la intersectia strazii Orsova cu Bulevardul Virtutii din Sectorul 6 al Capitalei, unde politistul care dirija traficul in intersectie i-a facut semn unui sofer in varsta de 24 de ani sa opreasca.

Politist accidentat grav de un sofer in Bucuresti

Potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau, ulterior, cand politistul i-a cerut sa prezinte documentele, a constatat ca in masina miroase a alcool si i-a cerut tanarului sa coboare, moment in care soferul a pornit in viteza. Tanarul l-a acorsat pe politist cu masina si l-a tarat pe o distanta de zeci de metri, apoi a fost oprit in trafic. Cand a incercat sa fuga cu masina, soferul a lovit un alt autoturism, a precizat Codau.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta avand o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, in urma verificarilor politistii au stabilit ca soferul nu avea permis de conducere.

In urma accidentului, agentul de politie a fost ranit la picioare, fiind transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#politist lovit Bucuresti, #sofer politist tentativa omor, #sofer lovit politist masina , #politie