Sase focuri de arma pentru a prinde un sofer baut fara permis

Sambata, 09 Aprilie 2011, ora 20:23
1393 citiri
Sase focuri de arma pentru a prinde un sofer baut fara permis

Politistii constanteni au fost nevoiti sa traga vineri noapte sase focuri de arma pentru a prinde, dupa o urmarire de mai multi kilometri, un sofer care a refuzat sa opreasca pentru un control de rutina. Ulterior s-a stabilit ca acesta nu avea permis de conducere si se urcase si baut la volan.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, citati de Mediafax, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, un echipaj de politie a incercat sa opreasca pentru un control de rutina un autoturism marca Opel, cu numere de inmatriculare din Italia.

Soferul masinii a refuzat insa sa opreasca la semnalul agentului, trecand in viteza pe langa politisti si continuandu-si drumul. Politistii au plecat in urmarirea sa, cerand ajutor prin statie, iar dupa mai multi kilometri au reusit sa-l blocheze intre doua masini de Politie.

In urma cercetarilor, oamenii legii au stabilit ca soferul, de 26 de ani, nu avea permis de conducere, iar pentru ca prezenta o puternica halena alcoolica a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta unde i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai provocase un accident in aceeasi seara

De asemenea, politistii au stabilit ca soferul mai provocase, miercuri seara, in localitatea Valu lui Traian, un alt accident de circulatie, ramas initial cu autori necunoscuti.

Atunci, barbatul, aflat tot la volanul unui autoturism Opel, dar cu numere de inmatriculare din Bulgaria, s-a luat la intrecere cu o masina de culoare albastra, condusa de un prieten, iar la un moment dat cei doi s-au acrosat, autoturismul albastru ajungand pe contrasens si lovind o autoutilitara ce se deplasa dinspre Constanta spre Valu lui Traian.

Atat dubita cat si Opelul s-au rasturnat, insa in urma accidentului nicio persoana nu a fost ranita. Barbatul de 26 de ani s-a urcat, apoi, in masina prietenului sau si au fugit de la locul faptei.

In prezent, soferul este cercetat penal pentru conducere fara permis, conducere sub influenta bauturilor alcoolice, refuzul de a oprit la semnalul agentului de politie si fuga de la locul faptei.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#sofer beat fara permis, #sofer beat accident Constanta, #urmarire focuri arma sofer beat , #politie