TV Ziare.com: Se intoarce UDMR la varianta Klaus Iohannis?

Marti, 07 Septembrie 2010, ora 09:00
2501 citiri
TV Ziare.com: Se intoarce UDMR la varianta Klaus Iohannis?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog marti, incepand de la ora 11.00 cu Gyorgy Frunda, senator UDMR, pe tema mutarilor de pe scena politica si posibilitatea de a-l avea pe Klaus Iohannis premier.

Va pica Guverul Boc in urma unei motiuni de cenzura, in conditiile in care popularitatea PD-L scade vertiginos? Cine vor fi parlamentarii din Coalitie care vor ajuta la caderea Guvernului Boc?

Insa ce vor decide PSD si PNL sa puna in locul Guvernului Boc, in cazul in care reusesc sa il darame?

Daca orgoliile celor doua partide nu vor permite un premier social-democrat sau liberal, se pare ca liberalii negociaza pentru a-l aduce pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis in fruntea unui Guvern.

Se va desprinde UDMR de un Guvern profund nepopular pentru a adera la tabara Opozitiei, acceptand varianta Klaus Iohannis premier?

Mai accepta liderii UDMR alte masuri de austeritate si implicit nemultumirea populatiei, pentru a-si pastra posturile de ministri? Ce mai are de oferit PD-L in relatia cu UDMR, in schimbul sprijinului?

Pentru a discuta cu Gyorgy Frunda pe aceasta tema, intrati AICI, incepand cu ora 1a.00.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gyorgy Frunda, #Frunda Klaus Johannis, #UDMR Klaus Johannis , #politie
Comentarii
Poza iancugheorghe
iancugheorghe
rank 5
CE AR TREBUI SĂ FACĂ PARTIDELE LEGAL CREEATE ,PENTRU A NU MAI PERMITE UNEI GRUPĂRI ,FIE EA ȘI UDMR,SĂ JOACE LA DOUĂ CAPETE,CÎND ÎN ALEGERI PROFITĂ DE AVANTAJELE UNUI PARTID,PUTÎND PUNE CANDIDAȚI ÎN ORICE COLEGIU DIN ȚARĂ.IATĂ O ÎNTREBARE CE CAUTĂ RĂSUNS.
C
Cronos
rank 3
segregatia politica anti-ANI se lupta din rasputeri sa-si apere furaciunile???