Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Seful Politiei Romane a discutat cu Tudose la Guvern, dupa ce Carmen Dan a propus demiterea sa - UPDATE

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 11:47
4764 citiri
Seful Politiei Romane a discutat cu Tudose la Guvern, dupa ce Carmen Dan a propus demiterea sa - UPDATE
Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns la Guvern, miercuri, pentru a-si prezenta raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a propus demiterea acestuia, in scandalul politistului arestat pentru agresarea sexuala a doi copii.

Seful Politiei Romane a ajuns la Palatul Victoria in jurul orei 10:00 si discutia cu premierul a durat in jur de 45 de minute. Acum Tudose urmeaza sa decida daca semneaza demiterea lui Bogdan Despescu, asa cum a cerut Carmen Dan. Cel mai probabil, anuntul va fi facut in sefinta de Guvern, care e programata sa inceapa la ora 13:00.

Ministrul Carmen Dan a anuntat, marti, ca a trasnmis premierului propunerea de schimbare din functie a sefului Politiei Romane Bogdan Despescu, care va fi inlocuit de Catalin Ionita ca interimar, ea spunand ca este total nemultumita de explicatiile pe care le-a primit din partea Politiei Romane in cazul politistului acuzat de agresiuni sexuale si considera insuficiente masurile anuntate.

Surse citate de televiziunile de stiri sustin insa ca Tudose ar fi asteptat si demisia ministrului de Interne in acest caz. Mai mult, se pare ca nici Catalin Ionita nu ar dori sa suplineasca functia de sef al Politiei Romane.

Bogdan Despescu are rang de secretar de stat, iar ordinul de eliberare din functie a acestuia ar trebui semnat de premierul Mihai Tudose.

Conducerea Politiei Romane a anuntat marti ca seful politistului de la Brigada Rutiera a Capitalei acuzat ca a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din Drumul Taberei a fost eliberat din functie "pana la clarificarea situatiei", iar sefii de schimb, precum si psihologul unitatii din care facea parte politistul vor fi cercetati disciplinar.

De asemenea, a fost informat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cu privire la initierea unei analize privind modul de instrumentare a dosarelor in care este cercetat politistul rutier, iar, in functie de rezultatul acesteia, dispunerea de masuri legale, a mai anuntat Politia Romana.

Politistul de la Brigada Rutiera a Capitalei acuzat de agresiuni sexuale, cele mai recente victime fiind doi copii din sectorul 6 al Captalei, a fost arestat preventiv marti pentru 30 de zile. Totodata, el e verificat si in alte 15 cazuri ramase cu autor necunoscut.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#politist pedofil, #sef Politia Romana , #politie