Seful Politiei Romane, despre criminalul din Dorobanti: Se stia ca este agresiv

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 10:52
3472 citiri
Seful Politiei Romane, despre criminalul din Dorobanti: Se stia ca este agresiv
Foto: Realitatea TV

Seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Liviu Popa, a recunoscut ca politistii nu erau straini de comportamentul agresiv al criminalului din Dorobanti, Gheorghe Vladan.

"Criminalul din Dorobanti era cunoscut drept o persoana agresiva", a declarat Liviu Popa, miercuri dimineata, invitat in cadrul unei emisiuni difuzate de Realitatea TV dupa ce seful Politiei Capitalei, Viorel Vasile, a fost schimbat din functie.

Seful Politiei Capitalei, schimbat din functie dupa macelul din Dorobanti

Totodata, seful Politiei Romane a tinut sa atraga atentia ca desi a dispus o verificare la Sectia 14 Politie din Bucuresti nu inseamna neaparat si ca cineva se face vinovat de macelul de la coaforul din Dorobanti.

"Am dispus o verificare referitoare la modul in care a primit arma de foc, dar si la Sectia 14 Politie, privind plangerea pe care ar fi facut-o sotia lui. Dar daca noi facem verificari, nu inseamna neaparat si ca cineva este vinovat", a subliniat chestorul Liviu Popa.

De asemenea, seful Politiei Romane a precizat ca rezultatul anchetei la Sectia 14 Politie va fi gata in cursul zilei de miercuri: "Azi (miercuri - n. red.) vom avea rezultatul anchetei dispuse la Sectia 14 Politie Bucuresti (...) Nu vreau sa apar pe nimeni, daca cineva a gresit, va plati", a mai spus Popa.

Nu in ultimul rand, Liviu Popa a recunoscut ca exista probleme la nivelul Politiei Romane si ca se incearca identificarea de solutii in contextul in care resursele sunt limitate: "Trebuie sa intelegem ca Politia Romana are resursele limitate. Avem probleme, o recunosc, dar cautam solutii".

Mai multi agenti de la Sectia 14 Politie din Bucuresti sunt cercetati disciplinar in urma atacului armat care a avut loc luni seara la un coafor de pe bulevardul Dorobanti, din Capitala.

Asta dupa ce sotia atacatorului facuse o plangere la sectia de politie in data de 1 martie, in care se precizeaza ca barbatul detinea o arma de foc, se arata intr-un comunicat al Parchetului General remis, marti, Ziare.com.

Mai exact, agentii de la Sectia 14 Politie din Capitala sunt cercetati disciplinar pentru modul in care au tratat plangerea si pentru ca nu ar fi urgentat solutionarea plangerii.

Macel in Dorobanti: Politisti ai Sectiei 14 Bucuresti, cercetati disciplinar

Criminalul de la coaforul din centrul Bucurestiului a primit, marti dupa-amiaza, mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile dupa ce a deschis focul asupra angajatilor si clientilor unui coafor de pe bulevardul Dorobanti. Avocata lui Gheorghe Vladan va ataca cu recurs decizia magistratilor de la Tribunalul Bucuresti.

In cursul zilei de luni, Vladan a venit de mai multe ori la coafor, sotia sa cerandu-i s-o lase in pace, potrivit angajatelor unitatii. La ora 17.30, barbatul a intrat in coafor si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor care se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Liviu Popa criminal agresiv Dorobantia, #politia stia criminal agresiv, #Liviu Popa recunoscut criminal agresiv, #criminal coafor Dorobanti, #impuscaturi coafor Dorobanti, #sef politie Capitala schimbat functie , #politie
Comentarii
Poza gong
gong
rank 5
Poza lool
lool
rank 5
Pai era violent si i-au dat doar pistol, puteau sa-i dea macar o