Sexy-peremista din AUR respinge acuzatiile de proxenetism: "Ma declar public nevinovata. Sustin si iubesc valorile AUR"

Joi, 11 Februarie 2021, ora 17:19
7143 citiri
Sexy-peremista din AUR respinge acuzatiile de proxenetism: "Ma declar public nevinovata. Sustin si iubesc valorile AUR"
Foto: Facebook/ Viorica Ancuta Carcu

Ancuta Carcu, o membra AUR care a fost si in PRM si a intrat in conflict cu Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a acuzat ca a vrut sa o violeze, respinge acuzatiile procurorilor, care o cerceteaza pentru proxenetism.

Bistriteanca a fost propusa pentru arestare intr-un dosar de proxenetism alaturi de alti membri ai gruparii, acuzati ca duceau fete sa se prostitueze in Tenerife, potrivit gazetdecluj.ro.

Sursa citata mai arata ca pe data de 2 februarie au avut loc 16 perchezitii in Romania (Cluj, Mures, Arges, Dolj, Suceava, Dambovita si Giurgiu) si alte sase perchezitii in Spania (Tenerife si Madrid).

Judecatorii de la Turda nu s-au multumit cu o audiere online a celor implicati in dosar, si vor una fizica, dandu-le astfel timp inculpatilor sa ajunga in Romania. Asa ca propunerea de arestare se va discuta la inceputul lunii martie, conform bistriteanul.ro.

"Cu privire la acuzatia care mi se aduce, nu doresc sa periclitez in vreun fel bunul mers al anchetei, dar voi spune doar atat: sunt acuzata de faptul ca as fi inlesnit practicarea prostitutiei de catre doua tinere in clubul mostenit de la fratele meu.

Aceasta acuzatie este una nefondata si ma declar public nevinovata. Nu stiu ce faceau la alte cluburi, insa la mine la club erau angajate cu carte de munca," arata Carcu intr-o postare pe Facebook.

Carcu supliniaza ca si-a dedicat o mare parte a carierei sale pentru a sustine independenta, libertatea si puterea feminina.

"Condamn vehement tot ce este legat de activitatea de proxenetism si reiterez faptul ca eu nu as putea vreodata sa fiu implicata in asa ceva," conchide aceasta.

Intr-o alta postare, aceasta dezminte mai multe stiri: "Nu sunt arestata. Sustin si iubesc valorile AUR. Natiunea. Familia. Libertatea. Credinta."

Postarea Vioricai Ancuta Carcu

In urma informatiilor aparute in presa conform carora as fi arestata intr-un dosar de proxenetism, camata si santaj inteleg sa arat urmatoarele:

In primul rand, fac mentiunea ca nu sunt arestata. Intr-adevar, Parchetul Judecatoriei Turda a facut o descindere in mai multe cluburi din Tenerife, printre care si clubul pe care il administrez. In acest sens, arat ca sunt victima unei veritabile cruciade de fake-news mediatic - in realitate, eu sunt la acest moment in libertate (totodata am convingerea intima ca voi fi cercetata in viitor fara vreo masura preventiva).

Cu privire la acuzatia care mi se aduce, nu doresc sa periclitez in vreun fel bunul mers al anchetei, dar voi spune doar atat: sunt acuzata de faptul ca as fi inlesnit practicarea prostitutiei de catre doua tinere in clubul mostenit de la fratele meu. Aceasta acuzatie este una nefondata si ma declar public nevinovata. Nu stiu ce faceau la alte cluburi, insa la mine la club erau angajate cu carte de munca.

Perioada asa zis infractionala se suprapune aproape perfect cu perioada pandemica in care clubul al carui administrator am ajuns sa fiu a fost inchis. Astfel, in perioada de lockdown, cu toate restrictiile pe care le-am simtit cu totii, era imposibil sa particip in vreun fel la comiterea acestei infractiuni. Pana la urma au fost cateva luni de zile in care era ilegal sa iesi in afara casei, cu atat mai putin sa poti derula activitatile la care fac referire procurorii.

Apoi, motivul pentru care cred eu ca am ajuns in acest dosar este dat de o grava confuzie. Se sustine ca cele doua fete se prostituau in alte trei cluburi iar singurul motiv pentru care am ajuns si eu in dosar este faptul ca acestea lucrau cu forme legale in clubul meu. Din cate stiu eu, patronii celor trei cluburi nu sunt in dosar alaturi de mine, dar eu am ajuns sa fiu suspect in dosar.

Mai mult decat atat, oricine ma cunoaste stie ca mi-am dedicat o mare parte a carierei mele pentru a sustine independenta, libertatea si puterea feminina. Aceasta activitate de care sunt acuzata contravine celor mai intime principii ale fiintei mele si trecand peste dimensiunea ilegala a faptei, reiterez ca eu nu as fi niciodata in stare sa fac lucrurile de care sunt acuzata. Condamn vehement tot ce este legat de activitatea de proxenetism si reiterez faptul ca eu nu as putea vreodata sa fiu implicata in asa ceva.

In ultimul rand, arat ca am deplina incredere in autoritatile romane si cred cu tarie voi fi gasita nevinovata de acuzatia care mi se aduce. Cred ca la acest moment justitia trebuie lasata sa isi faca datoria si adresez un apel public, in special mediei, de a nu pune presiune pe actul de justitie.

AUR condamna ferm validarea ca deputat a lui Francisc Toba: "Majoritatea parlamentara a nesocotit memoria victimelor Revolutiei Romane"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Viorica Ancuta Carcu, #sexy peremista, #proxenetism , #politie