Timis: Nuntasi bagati in spital de un clan de rromi

Luni, 23 Iunie 2008, ora 11:58
2282 citiri
Timis: Nuntasi bagati in spital de un clan de rromi

Zeci de persoane care participau la o nunta intr-un restaurant din Lugoj au fost atacate, sambata seara, de un grup de rromi, suparati ca masinile nuntasilor erau parcate in fata casei lor.

In timpul conflictului, atacatorii au fost batuti si ei de nuntasi si numai interventia jandarmilor a pus, oarecum, capat conflictului, informeaza Evenimentul Zilei, in editia online.

In urma scandalului sase persoane au fost transportate la Spitalul Municipal si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Agresorii, care fac parte din clanul Caldaras, au spart, cu batele, geamurile autoturismelor parcate in fata casei lor si i-au lovit pe proprietari, dupa care au navalit in restaurant impartind lovituri si celorlalti nuntasi.

"Au fost amendate cateva persoane pentru tulburarea linistii si ordinii publice, dar asteptam ca medicii legisti sa se pronunte luni in legatura cu starea ranitilor si numarul de zile de ingrijiri medicale de care acestia au nevoie. Vor fi intocmite si dosare penale pe numele persoanelor de etnie rroma care se fac vinovate de comiterea mai multor infractiuni, dar acest lucru se va face dupa identificarea participantilor la conflict", a declarat subinspectorul Mihaela Papa, purtator de cuvant al IPJ Timis.

In Lugoj, conflictele de acest gen au devenit frecvente in ultima perioada, iar situatia risca sa scape de sub controlul autoritatilor.

In urma cu doua saptamani, comisarul Dan Lupulescu a cerut sa fie demis din functia de sef al politiei tocmai pentru faptul ca nu a putut gestiona scandalurile provocate de clanurile de rromi.

"De mai multa vreme, clanurile de rromi din Lugoj incearca sa-si impuna punctul de vedere prin altercatii in strada. Sub nici o forma nu vom tolera asa ceva", sustine comisarul-sef Sandel Palade, comandantul IPJ Timis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
Trei bărbați l-au luat la bătaie pe un amic cu care băuseră. Au ajuns toți 4 în arestul Poliției
S-au îmbătat și s-au luat la bătaie între ei. Așa începe povestea scandalului care a avut loc duminică, 21 aprilie, pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcănești. Cei patru s-au...
O femeie a vrut să intre în România cu un SUV de 100.000 de lei căutat de autorități de 2 ani. Șoferița e cercetată acum penal
O femeie a vrut să intre în România cu un SUV de 100.000 de lei căutat de autorități de 2 ani. Șoferița e cercetată acum penal
O femeie, în vârstă de 47 de ani, cetăţean român, este cercetată penal după ce a încercat să introducă în ţară, prin PTF Giurgiu, un autoturism, tip SUV, în valoare de aproximativ...
#lugoj, #rromi, #bataie, #nunta, #clanuri, #politie, #dosar penal , #politie