Timisoara: Un barbat acuza ca a fost batut de politisti pana a ajuns in spital

Duminica, 13 Octombrie 2013, ora 11:07
4314 citiri
Timisoara: Un barbat acuza ca a fost batut de politisti pana a ajuns in spital
Foto: pressalert.ro

Un barbat din Timisoara acuza ca a fost batut cu bestialitate de politistii din Sectia 3 locala si ca in urma loviturilor primite, a ajuns la spital, fiind nevoie sa fie preluat de o ambulanta SMURD.

Este vorba despre Gavrila Tudor, in varsta de 61 de ani, care avea probleme cu un agent de la Sectie 3 de mai multe luni, potrivit pressalert.ro.

"Ovidiu Gatan de la Sectia 3 a devenit prietenul unei fete din vecini. A inceput sa ne ameninte si tot venea cu cainele prietenei la noi in curte si-l lasa sa omoare pisicile. Aseara (sambata - n.red.), m-am intalnit cu el si i-am spus sa nu mai bage cainele la noi in curte.

A intrat dupa mine in curte si m-a lovit. Dupa cateva minute a ajuns un echipaj, colegi de-ai lui. Mi-au pus catusele si au inceput sa ma loveasca. M-au dus in curte intr-un loc ferit si tot dadeau. A aparut si o duba albastra de jandarmi. M-au dus la Sectia 3", a povestit barbatul.

Tineri batuti la sange de politisti, la Galati

La intreaga scena a asistat si un vecin de-al barbatului, care a marturisit ca oamenii legii il loveau cu putere pe barbat si ca in curte au ramas pete de sange dupa ce acesta a fost transportat la sectie.

Gavrila a acuzat ca acolo a fost batut in continuare de politisti. "M-au legat de calorifer si au inceput sa dea in mine. Era si unul in civil si mai multi in uniforma. Ma loveau la glezne, in cap, la coaste, peste tot, cu picioarele si un par. La un moment dat, m-au scos afara si au continuat sa ma bata. Au turnat pe mine apa sa-mi revin si au continuat sa ma loveasca", a mai spus barbatul.

Dupa ce l-au batut timp de mai multe ore pe Gavrila, politistii au chemat un echipaj SMURD, care l-a trasportat de urgenta pe barbat la Clinica de Ortopedie a Spitalului Judetean Timisoara, unde a primit primele ingrijiri medicale.

Reprezentantii Politiei Timis sustin ca "politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati prin apel 112, despre faptul ca, pe strada Lamaitei, un barbat ameninta doua persoane cu acte de violenta. Deplasandu-se la fata locului, politistii au luat legatura cu reclamantul, un politist aflat in timpul liber, care le-a relatat faptul ca, atat el cat si prietena sa, au fost amenintati cu acte de violenta de un vecin al fetei (...).

In urma audierilor, politistii au stabilit ca G. Tudor i-ar fi amenintat cu acte de violenta pe cei doi tineri, folosindu-se de un topor si o furca si, totodata, ar fi distrus poarta de acees in curtea casei fetei cu una din unelte. Politistii continua cercetarile in dosarul penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de ameninatare, port ilegal de arma alba si distrugere", potrivit unui comunicat al institutiei.

Satu-Mare: Un sofer sustine ca a fost batut si amenintat cu pistolul de politistii (VIDEO)

Referitor la faptul ca barbatul a fost preluat de o ambulanta de la sectie, purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Mirela Dragicioiu, a declarat ca " barbatul de 61 de ani acuza afectiuni medicale, spunea ca sufera de diabet, fapt pentru care a fost chemat la fata locului un echipaj al ambulantei".

Familia Gavrila a depus o plangere impotriva agentului cu care avea probleme, iar Politia Timis a demarat o ancheta interna. In plus, barbatul sustine ca va depune plangere la Parchet impotriva politistilor care l-au agresat.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#barbat batut sectie, #barbat batut sectie spital, #barbat batut politisti Timisoara , #politie
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Un barbat acuza ca a fost batut de politisti pana a ajuns in spital.