Traficantul de droguri care sechestrase o femeie, prins de politisti dupa ce au tras focuri de arma

Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 13:35
2214 citiri
Traficantul de droguri care sechestrase o femeie, prins de politisti dupa ce au tras focuri de arma
Mai multe echipe de interventie s-au deplasat la imobilul in cauza, acolo unde a fost gasita femeia de 36 de ani FOTO Arhiva ziare.com

In seara de 19 mai 2021, Politia Capitalei - Sectia 7 a fost sesizata de catre un barbat care aflase de la fiica sa minora, ca fosta sotie este lipsita de libertate in mod ilegal, la o adresa necunoscuta, intr-un judet din apropierea Bucurestiului, de catre actualul ei partener.

Imediat au fost declansate activitati de urmarire penala, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de "Lipsire de libertate in mod ilegal".

In dimineata de 20 mai s-a conturat ipoteza ca persoana lipsita de libertate s-ar afla intr-un imobil din sectorul 2 al municipiului Bucuresti, concubinul sau fiind un barbat aflat in urmarire, pe numele sau existand un mandat de executarea pedepsei cu inchisoarea.

Imediat s-au constituit mai multe echipe de interventie, intr-un apartament din imobilul in cauza fiind gasita femeia de 36 de ani, impreuna cu mai multe persoane, toate fiind conduse la sediul Sectiei 7 Politie pentru audieri.

Simultan, din blocul respectiv au iesit doi barbati, unul dintre ei fugind la vederea politistilor si urcand intr-un autoturism aflat in apropiere. In pofida somatiilor, acesta a demarat in viteza, a acrosat o masina de politie si a reusit sa paraseasca zona.

Unul dintre agentii de politie a executat un foc cu arma din dotare catre anvelopele din spate ale autoturismului, concomitent cu folosirea somatiei,, Stai politia", dar vehiculul a continuat sa ruleze.

In acelasi context al actiunii organizate de Serviciul Investigatii Criminale, ieri a fost depistata si o femeie, de 45 de ani, din aceeasi familie, care se sustragea punerii in aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.

Ambele persoane au fost incarcerate.

In continuarea activitatilor pentru gasirea celui in cauza, la data de 08 iunie acesta a fost depistat, in Bucuresti.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Un preot a refuzat să spovedească o femeie de 87 de ani, pentru că nu aparține de sectorul său pastoral. Ce spune Arhiepiscopia Tomisului
Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că face cercetări după ce un preot a refuzat să spovedească o femeie pentru că nu aparţine de sectorul său pastoral, iar cazul a ajuns în analiza...
Nadia Comăneci, despre egalitatea de gen: ”Fata aceea a deschis ușa altor femei”
Nadia Comăneci, despre egalitatea de gen: ”Fata aceea a deschis ușa altor femei”
Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci, cvintuplă campioană olimpică şi care a primit prima notă de 10 din istoria gimnasticii cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Montreal din 1976, a...
#traficant de droguri, #femeie, #sechestrata, #focuri de arma, #politie , #politie