Cum spargeau trei hoti magazinele din Bucuresti. Unul dintre ei a fost prins cand incerca sa fuga din tara

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 18:48
8909 citiri
Cum spargeau trei hoti magazinele din Bucuresti. Unul dintre ei a fost prins cand incerca sa fuga din tara
Hotii au fost capturati de politie FOTO: amator

Trei tineri din Bucuresti au fost retinuti de politie dupa ce au dar mai multe spargeri la magazine din Bucuresti de unde au furat tigari si alcool. Unul dintre ei a fost prins de politie inainte sa fuga din tara. Acum sunt toti trei in arestul politiei.

"Luni, 14 decembrie a.c., politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut trei tineri, cu varste cuprinse intre 20 si 32 de ani, banuiti de savarsirea a doua infractiuni de furt calificat, fapte comise pe raza Sectorului 6.

Ancheta a fost declansata la data de 18 noiembrie a.c., cand politisti ai Sectiei 20 au fost sesizati, prin sistem 112, cu privire la faptul ca persoane necunoscute, prin fortarea usii de acces, au patruns in incinta unui magazin, iar de sub tejgheaua casei de marcat au sustras mai multe pachete de tigari de diferite marci, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimat la 4.500 lei", a transmis Politia Capitalei.

Hotii erau insotiti de doua tinere

Din datele si probele adminstrate in cauza s-a stabilit ca fapta ar fi fost comisa de doi tineri, de 20, respectiv 32 de ani, ambii fiind cunoscuti cu preocupari de natura infractionala pe linia furturilor din societati comerciale. De asemenea, din ancheta a rezultat presupunerea rezonabila ca banuitii s-ar deplasa cu un autoturism, condus de barbatul de 32 de ani, iar pentru a nu atrage atentia erau mereu insotiti de doua tinere.

Totodata, in urma activitatilor investigativ-operative, in sarcina acestora s-a retinut ca la data de 10 decembrie a.c., in jurul orei 21.30, prin fortarea usii de acces a unui magazin din sectorul 6, ar fi patruns in interior, de unde ar fi sustras produse din tutun, creand un prejudiciu de 20.000 de lei.

Prins cand se pregatea sa fuga din tara

In urma extinderii cercetarilor a fost identificat si al treilea barbat, de 27 de ani, cunoscut cu preocupari de natura infractionala, tot pe linia furturilor din societati comerciale, care ar fi participat la comiterea faptelor.

Intrucat existau date si indicii ca persoanele in cauza intentioneaza sa paraseasca teritoriul tarii, in baza mandatelor de aducere emise, in dimineata zilei de 14 decembrie a.c., cei cinci au fost depistati la unul dintre punctele de trecere ale frontierei. Banuitii au fost condusi la audieri, fata de cei trei barbati, fiind dispusa masura retinerii pe o perioada de 24 ore.

Cercetarile sunt continuate de Sectia 20 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si complicitate la furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere si pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

VIDEO Jaf ca in filme in Brazilia: 30 de hoti echipati cu armament greu au spart o banca. Infractorii au lasat in urma 30 de kilograme de explozibil

Reteaua britanica de supermarketuri Tesco retrage afisele cu avertismentele in limba romana adresate hotilor din magazine

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#spargatori de magazine, #hoti, #furt din magazin , #politie