USR: Comisarul demis de la conducerea Politiei Caracal iese la pensie cu 12.000 de lei pe luna

Sambata, 03 August 2019, ora 11:58
13141 citiri
USR: Comisarul demis de la conducerea Politiei Caracal iese la pensie cu 12.000 de lei pe luna
Foto: Facebook/Claudiu Nasui

Deputatul USR Claudiu Nasui dezvaluie pensia pe care o va primi comisarul sef Nicolae Mirea Nicolae Mirea, demis de la conducerea Politiei Caracal, ca urmare a scandalului declansat de interventia balbaita in cazul Alexandra, fetita disparuta saptamana trecuta si ucisa de Gheorghe Dinca.

Dupa demitere, Mirea a facut o solicitare sa iasa din campul muncii.

Pensia lui va fi de 12.000 de lei, sustine deputatul Nasui.

"Asa-zisele demisii se dovedesc a fi praf in ochi.

Aflam la o saptamana dupa cazul care a zguduit Romania ca unul din responsabilii proastei gestionari de situatie si-a depus cererea de pensionare.

Seful politiei Caracal, Nicolae Mirea, in varsta de 51 de ani, s-a hotarat sa ingroase randurile pensionarilor speciali si sa nu mai astepte procedurile de destituire, desi acestea erau anuntate.

Astfel, omul care nu isi reproseaza nimic in cazul Alexandrei va iesi la pensie de pe pozitia inalta pe care o ocupa si va incasa din banii contribuabililor pe care nu a reusit sa ii protejeze o suma de aproximativ 12.000 de lei, pe luna.

Aceasta este lupta impotriva criminalitatii, in viziunea PSD", scrie pe Facebook Claudiu Nasui.

Iesirea la pensie a comisarului Mirea a fost confirmata, joi, de purtatorul de cuvant al IPJ Olt, Cristian Grigorescu. "Deja a depus raportul pentru inceperea procederii de iesire la pensie", a spus el pentru Mediafax.

Nicolae Mirea lucreaza in cadrul Politiei Caracal din 1990, iar din decembrie 2017 a ocupat functia de sef al institutiei.

#comisar demis Politia Caracal pensie speciala , #politie