Val de adolescente disparute: Noi cazuri in Botosani si Tulcea UPDATE Tanara din Galati a fost gasita

Luni, 29 Iulie 2019, ora 20:39
13076 citiri
Val de adolescente disparute: Noi cazuri in Botosani si Tulcea UPDATE Tanara din Galati a fost gasita
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii cautau, luni, o adolescenta de 14 ani din Galati, care a plecat de acasa si nu s-a mai intors. De asemenea, alte doua tinere din judetele Botosani si Tulcea sunt date disparute.

UPDATE: Adolescenta de 14 ani din judetul Galati, care plecase de acasa si nu revenise, a fost gasita de politisti.

"Minora de 14 ani, din judetul Galati - comuna Sendreni, a fost depistata de politistii Sectiei 1 Rurala Galati, pe raza localitatii Serbestii Vechi, din judetul Galati. Fetita a fost incredintata familiei", a anuntat Politia Romana.

Politistii anuntau luni dupa-amiaza ca o adolescenta de 14 ani a plecat de acasa si nu a mai revenit, stabilindu-se ca, in noaptea de duminica spre luni, a dormit la o vecina, iar apoi a plecat intr-o directie necunoscuta.

Alte doua cazuri in Botosani si Tulcea

Tototodata, politistii au anuntat disparitia altor doua adolescente, una de 14 ani, care a plecat in 23 iulie de acasa, din judetul Botosani, si nu a revenit. Cealalta adolescenta are 16 si este din Tulcea, plecand de acasa tot in 23 iulie, fara a se mai intoarce.

Potrivit Politiei Romane, Ionela-Gina Strachinariu, in varsta de 14 ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, a plecat de acasa, din comuna Pomarla, in 23 iulie, iar de atunci nu a mai revenit si nici nu a luat legatura cu familia sau cu alti cunoscuti.

Tatal copilei a sesizat disparitia fetei duminica.

Adolescenta are inaltimea 1,50 metri, 50 de kilograme, par saten, ochi negri si era imbracata cu o bluza de trening, blue-jeans si incaltaminte tip tenis de culoare alba.

De asemenea, Politia Judeteana Tulcea anunta ca, luni, politistii Serviciului de Investigatii Criminale Tulcea au fost sesizati despre disparitia unei fete, Claudia Frederic, de 16 de ani, din Tulcea. Ea ar fi plecat, in 23 iulie, de acasa, din Tulcea, si nu s-a mai intors pana in prezent.

Fata are 1,76 metri inaltime, ten deschis, par saten, lung pana la umeri, ochi albastri. La momentul disparitiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanti negri, sandale albe.

In prezent, politistii desfasoara activitati pentru gasirea acesteia.

Persoane care le-au vazut pe adolescente sau au date despre ele sunt rugate sa anunte de urgenta cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#adolescente disparute Romania, #adolescenta disparuta Botoaani, #adolescenta disparuta Tulcea, #adolescenta disparuta Galati , #politie
Comentarii
Poza Vintage
Vintage
rank 5
Pai, mafia traficantilor de carne vie e mare!