Pensionarii si somerii primesc faina de la Primaria Capitalei

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 11:44
3579 citiri
Pensionarii si somerii primesc faina de la Primaria Capitalei
Foto: BakersOurDough

Pensionarii cu un venit lunar mai mic de 400 de lei si somerii care beneficiaza de indemnizatie de somaj pot merge, incepand de marti, la sediul DGAS din Bucuresti pentru a ridica cate 13 kg de faina, oferite prin programul PEAD 2009.

Incepand cu data de 8 septembrie 2009, pensionarii si somerii sunt asteptati la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din Str. Salcetului Nr. 5, Sector 4, de luni pana vineri intre orele 8.30 si 17.30, sa ridice cate 13 kg de faina distribuite in cadrul programului PEAD 2009, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Din octombrie, pensionarii si somerii vor putea ridica si cele 5 kg de zahar distribuite in cadrul programului PEAD 2009.

Beneficiarii trebuie sa aiba la ei buletinul sau cartea de identitate, talonul de pensie in original sau copie xerox sau talonul pentru indemnizatia de somaj in original si copie xerox.

Termenul limita pana la care pensionarii si somerii pot intra in posesia acestor produse este 20 decembrie 2009.

Programul se deruleaza in conformitate cu H.G. nr 600/2009 privind stabilirea beneficiarilor de ajutoare alimentare, care provin din stocurile de interventie comunitara destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din Romania.

89.523 de persoane vor beneficia, in Bucuresti, de acest program, dintre care 1.765 de beneficiari ai venitului minim garantat, 11.982 de someri, 46.341 de persoane cu handicap grav sau accentuat, 29.435 de pensionari.

Beneficiarii venitului minim garantat si persoanele cu handicap vor putea ridica produsele de la Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din sectorul in care domiciliaza, dupa data de 15 septembrie 2009.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#pensionari someri faina, #program PEAD faina , #prim ajutor