Bercea Mondialu, eliberat pentru ca "detentia apare ca fiind excesiva"

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 15:20

   

Bercea Mondialu, eliberat pentru ca "detentia apare ca fiind excesiva"
Magistratii Tribunalului Olt considera ca Sandu Anghel (43 de ani), zis Bercea Mondialu, nu mai reprezinta un pericol social.

"Detentia preventiva a inculpatului apare ca fiind excesiva", se afirma in motivatia deciziei de eliberare din arest a lui Bercea Mondialu.

La termenul de marti al procesului, completul de judecata a decis ca Sandu Anghel sa fie supus unei expertize psihiatrice, dupa ce la dosar a fost depus un certificat eliberat de Institutul de Medicina Legala in urma cu sase ani.

Potrivit documentului, intre 26 august si 7 septembrie 2005 Sandu Anghel a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. dr. Al. Obregia" din Bucuresti, pentru sindrom discordant, afectiune cunoscuta si ca schizofrenie.

Bercea Mondialu este incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova.


Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a fost arestat preventiv in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

In aprilie, Bercea Mondialu a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1645 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
philon
rank 4
halal justitie
fara cuvinte!
mikha
rank 5
Nu ai dreptate!
Nu e halal justitie ci stabor echidistant! Pentru ca tara asta e a tiganilor si mafiotilor iar in slujba lor lucreaza asiduu TOATE institutiile statului! Cei mai oropsiti sunt romanii de nationalitate romana, deoarece in continuare mai cred intr-o dreptate care nu mai vine, cred in valoarea muncii cinstite si sunt batjocoriti, cred in valorile culturale dar au parte de subcultura popoarelor conlocuitoare si nu-si mai cunosc portul si obiceiurile, cred in valoarea si dorinta medicilor de a-i face bine dar intalnesc hoti in halate albe dispusi doar sa opereze nu sa trateze(ca din operatie vin lovele), etc....Vai de mama noastra de popor bland si prost. Ca daca eram mai rai si-i mai frigeam si noi pe tigani din cand in cand ne era mai bine si eram mai respectati in lume decat acum cand nu-ti mai vine sa spui ca esti roman nici in Argentina!
un cetatean european
rank 5
Pai, daca aste este o justificare, de ce nu...
...le da drumul la toti cei din arest prenentiv? Oricum, aceasta decizie i-a mai luat citeva procente lui Basescu si PDL-ului. Da, fara indoiala.
decida
rank 5
pai da frate...
daca va uitati la articolul de dupa arestarea lui, veti vedea ca am pus un comm in care am zis ca ii vor da drumul, ca nu e "foarte grava " fapta lui. n-am avut dreptate?
D ILIU
rank 4
Ca sa vezi...
..."tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor"!!
Si unui asemenea om i se da drumul din puscarie!
Traiasca Justitia romana, ca stie ea ce face!!
ionut1964
rank 2
Nu pot sa cred in ce tara traim !
Adica cum nu mai reprezinta pericol social i ati inlocuit creierul ! da oare magistrati astia care nu fac 2 parale s au intrebat cu ce se ocupa cap de bou asta de isi permite sa arunce cu bani pe toti manelisti !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor