Dosarul prostituatelor de lux - procesul incepe pe 24 noiembrie

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 20:40
2403 citiri
Dosarul prostituatelor de lux - procesul incepe pe 24 noiembrie
Foto: qmagazine.ro

Judecatorii Tribunalului Ialomita vor incepe pe 24 noiembrie judecarea procesului in care patru barbati sunt acuzati de trafic de persoane, procurorii sustinand ca a acestia, sub paravanul unor agentii de fotomodele, recrutau femei, printre care si minore, pentru a intretine relatii sexuale cu politicieni sau oameni de afaceri.

In dosarul intocmit de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomita, urmeaza sa fie citati ca martori parlamentarii social-democrati Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, precum si cantaretul Adrian Enache sau directorul TVR 2 Razvan Nicolescu.

Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux (Video)

Dosarul a fost inregistrat pe 4 noiembrie pe rolul Tribunalului Ialomita, Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si Alexandru Gabriel Voicu fiind acuzati de trafic de persoane, iar Narcisa Mireal Titei si Maria Alexandra Condruz fiind parti vatamate.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomita au trimis in judecata patru proxeneti, dintre care doi in arest preventiv, acuzati ca au obligat 80 de tinere sa se prostitueze in Romania, Italia si Austria, potrivit unui comunicat.

Potrivit DIICOT, in perioada 2006 - 2009, Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si Alexandru Gabriel Voicu au recrutat 80 de victime, 17 dintre acestea fiind minore, prin constrangere, inselaciune sau profitand de starea de vulnerabilitate a acestora, in scopul exploatarii lor sexuale.

Activitatea gruparii de proxeneti s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#scandal prostituate de lux, #proces Tribunal Ialomita , #proces