Liviu Luca, urmarit penal in dosarul Realitatea (Video)

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 10:51
2138 citiri
Liviu Luca, urmarit penal in dosarul Realitatea (Video)
Foto: Arhiva

Sindicalistul Liviu Luca a fost adus, vineri dimineata, la DNA pentru a lua la cunostinta acuzatiile de spalare de bani si inselaciune care i se aduc in dosarul Realitatea Media in care este urmarit penal.

Luca a controlat PSV Company, fosta Petromsevice, societate actionara in "Realitatea Media". El ar fi savarsit aceste infractiuni in calitate de membru in Consiliul de Administratie al Realitatea TV.

DNA: Liviu Luca era un "dictator" la CNSLR-Fratia

Sindicalistul este acuzat de spalare de bani finantand Realitatea Media cu fonduri provenite din evaziune fiscala. Procurorii au inceput, de asemenea, urmarirea penala impotriva firmelor "Realitatea Media", SC "Strategies-Research-Investments" SRL si "Rovigo" SPRL.

Procurorii DNA au inceput, pe 17 octombrie, urmarirea penala impotriva SC Realitatea Media SA si a altor doua firme, dupa ce Guvernul a notificat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) despre verificarile efectuate la unele entitati publice in legatura cu sumele solicitate de la acestea.

Realitatea Media, urmarita penal pentru spalare de bani

Astfel, procurorii au inceput urmarirea penala fata de SC Realitatea Media SA, "in sarcina careia s-a retinut infractiunea de spalare a banilor, avand in vedere ca exista date si indicii temeinice ca a fost finantata cu bani proveniti din evaziune fiscala, transferul banilor fiind realizat sub forma unor contracte de imprumut", se arata intr-un comunicat al DNA.

In acelasi dosar, au mai fost invinuite circa 15 persoane, intre care Maricel Pacuraru, partenerul lui Cosmin Gusa, alaturi de doi avocati si alte noua persoane folosite drept paravane pentru spalari de bani, delapidare, bancruta frauduloasa, fals si uz de fals cu consecinte deosebit de grave.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Luca urmarit penal Realitatea, #dosarul Realitate Media, #Liviu Luca urmarit penal inselaciune , #proces