Seful Inspectiei Judiciare renunta la procesul in care cerea diurna pentru zilele de weekend

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Miercuri, 30 Octombrie 2019, ora 10:39
4186 citiri
Seful Inspectiei Judiciare renunta la procesul in care cerea diurna pentru zilele de weekend
Foto: Antena3 TV

Seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, a renuntat la procesul deschis Inspectiei Judiciare (IJ) si Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), in care cerea sa-i fie platita diurna pentru zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale in care a stat in Bucuresti si nu s-a deplasat in Giurgiu, localitatea in care are domiciliul.

Tribunalul Bucuresti a luat act de decizia lui Netejoru si a decis marti inchiderea acestui proces.

"In baza art. 406 Cod de procedura civila, ia act de renuntarea reclamantului la judecata. Cu recurs in 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucuresti -Sectia a VIII a Conflicte de Munca si Asigurari Sociale," este minuta instantei, potrivit portalului instantelor.

Ziare.com a scris in martie 2019 despre acest proces inedit - Seful Inspectiei Judiciare a dat in judecata chiar institutia pe care o conduce: vrea diurna pentru zilele de weekend!

Judecatorul cere instantei ca prin hotararea judecatoreasca pe care o va pronunta sa oblige IJ si CSM la doua lucruri: recalcularea diurnei si pentru zilele nelucratoare in care nu se deplaseaza din Bucuresti la Giurgiu si plata acesteia din 2015 pana la stingerea acestor drepturi.

CSM si IJ au cerut judecatorilor sa respinga aceste solicitari ca neintemeiate.

#Lucian Netejoru renunta proces diurna CSM , #proces