Ziare.com

Augustin Lazar a prezentat corespondenta cu Toader: Sa vedem care este adevarul despre aceasta manipulare penibila

de Irina Olteanu
Luni, 27 August 2018, ora 15:30

   

Augustin Lazar a prezentat corespondenta cu Toader: Sa vedem care este adevarul despre aceasta manipulare penibila
Procurorul general Augustin Lazar a prezentat, luni, intr-o declaratie de presa, corespondenta purtata intre Ministerul Public si Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI, afirmand ca trebuie "sa vedem care este adevarul despre aceasta manipulare penibila".

Astfel, in prima adresa, in luna martie, ministrul Justitiei a cerut Ministerului Public sa ii prezinte "daca si cate protocoale au fost incheiate cu SRI, data incheierii si semnatarii si sa demarati procedura legala de desecretizare".

Augustin Lazar a aratat toate documentele transmise catre ministrul Justitiei, in care il informa despre protocoalele existente, inclusiv cele cu SRI, precum si raspunsurile primite de la Tudorel Toader. Raspunsuri din care rezulta ca a luat act de adresele primite de la Ministerul Public.

Asadar, spune procurorul general, ministrul Justitiei stia din luna martie de protocoalele semnate intre Ministerul Public si SRI.

"NU poate sa spuna ca a aflat in dimineata zilei de 25 august, ci stia din luna martie", a declarat Lazar.

Totodata, mai spuns procurorul general, in luna aprilie, ministrul Justitiei a comunicat CSM ca nu are atributia de a analiza si de a emite un punct de vedere referitor la protocoalele incheiate de alte institutii publice.

"Sambata, surprinzator, avea alt punct de vedere", subliniaza Augustin Lazar.

Mai mult, procurorul general a aratat si corespondenta cu CSM pe aceasta tema, careia i-a trimis aceleasi documente pe care le-a trimis si Ministerului Justitiei, inclusiv detalii despre protocoalele cu SRI.

Augustin Lazar a tinut sa precizeze ca ne aflam intr-o perioada "foarte sensibila pentru justitie si pentru statul de drept", iar "manipularea opiniei publice este frecvent folosita ca instument pentru sestabilizarea activitatii procurorii".

Procurorul general a criticat si faptul ca aceste protocoale sunt "plimbate pe toate site-urile si posturile de TV. Se fac niste show-uri care nu fac bine nimanui, nici tarii, nici justitiei, nici Ministerului Public".

Ziare.com a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile procurorului general Augustin Lazar

- Bun venit la sediul Ministerului Public intr-o perioada sensibila, in care avem nevoia de media, mai mult ca niciodata pentru a face cunoscut adevarul.

- Este un context in care manipularea opiniei publice este frecvent folosita pentru destabilizarea procurorilor.

- Declaratia de presa de azi are rolul de a stabili adevarul privind protocoalele cu SRI.

- In calitate de procuror general consider si o chestiune de onoare sa clarific toate suspiciunile si temele false aparute in spatiul public pe aceasta tema.

- In spiritul transparentei voi face publica corespondenta pe care am purtat-o cu Ministerul Justitiei. Adevarul nu trebuie sa supere pe nimeni, adevarul este unul singur.

- Din aceasta corespondenta rezulta ca, in mod transparent, pentru desecretizarea protocolului din 2016, primul demers a fost facut la 13 martie 2017. Din nou spun, adevarul nu trebuie sa supere pe nimeni.

- Toate protocoalele au fost denuntate, fiind lipsite de efecte. Au fost incheiate in cadrul legal, apoi au fost denuntate prompt in contextul suspiciunilor aparute in dezbaterea publica. Probabil ca greseala a fost ca ele au fost secretizate. Dar daca era vorba de siguranta nationala era normal, nu sa fie plimbate pe toate site-urile si posturile de TV. Se fac niste show-uri care nu fac bine nimanui, nici tarii, nici justitiei, nici Ministerului Public.

- Sa vedem care este adevarul despre aceasta manipulare penibila. A face pe cineva ignorant, a manipula pe cineva e ofensator la adresa opiniei publice inteligente.

- Sambata, 25 august 2018, ministrul Justitiei a publicat pe Facebook ca doar zilele acestea a aflat despre protocoale.

- Va voi inmana documentele, care nu mint, trebuie sa ai doar bunavointa sa citesti corect. Din corespondenta avuta rezulta modul sistematic in care am cooperat cu ministrul justitiei privind procedurile de desecretizare.

- In luna martie, ministrul Justitiei mi-a trimis aceasta adresa: "Domnule procuror general, va solicit sa comunicati daca si cate protocoale au fost incheiate cu SRI, data incheierii si semnatarii si sa demarati procedura legala de desecretizare".

- Am raspuns si am trimis o adresa in care am precizat care sunt protocoalele cu SRI, inclusiv cel din 2016, strict secret. NU poate sa spuna ca a aflat in dimineata zilei de 25 august, ci stia din luna martie.

- Am spus ca acest protocol nu a produs efecte, nu a apucat sa fie folosit in niciun mod acest protocol. Am precizat ca in prezent se afla in curs de aplicare procedura de desecretizare.

- In 3 aprilie, Ministerul Public transmite Ministerului Justitiei faptul ca incepand cu 1.01.2005 in evidenta noastra se afla anumite protocoale. Si le-am trimis pe toate, le-am pus la dispozitie, nu aveam nicio retinere ca ar fi ceva rau cu ele si nu aveam ce ascunde in fata ministrului Justitiei.

- Protocolul din 2016 este enumerat din nou, in rand cu celelalte protocoale, fara nicio retinere. Era lipsit de efecte, era in procedura de declasificare.

- Urmatoarea adresa catre Tudorel Toader, i-am pus la dispozitie si protocoalele incheiate cu MAI, erau doua.

- Ultima pagina din acest set, domnul ministru a comunicat CSM ca nu are atributia de a analiza si de a emite un punct de vedere referitor la protocoalele incheiate de alte institutii publice. Sambata, surprinzator, avea alt punct de vedere.

- As dori sa va prezint si corespondenta cu CSM din care rezulta modul transparent prin care am comunicat. Vom gasi, in general, aceleasi adrese pe care le-am prezentat Ministerului Justitiei.

- Am comunicat si CSM despre cele doua protocoale, cel din 2009 si cel din 2016. CSM ne-a trimis raspuns, nu a spus ca ar exista vreo problema.

- Din 20 pana in 29 martie toate protocoalele au fost la dispozitia CSM. Au fost invitati membrii CSM sa studieze protocoalele la biroul de profil de documente clasificate. Toti magistratii au dreptul de a analiza documente clasificate. In 2 aprilie, am transmis CSM toata evidenta protocoalelor, inclusiv cel din 2016.

- Am transmis CSM tot ce am trimis si catre Ministerul Justitiei. Am scris despre stadiul fiecarui protocol, care a fost clasificat, care a fost declasificat.

- As dori sa fac o precizare. As dori sa va arat ultimul aliniat de la art. 8, al1, prin care se modifica OUG 6/2016, care arata ca conditiile tehnice de acces se stabilesc prin protocoale de cooperare incheiate de SRI cu ministerul Public si MAI, precum si alte institutii

- Pe baza acestei dispozitii au fost incheiate protocoalele, care reglementau modul in care organele judiciare au acces la acest centru de supraveghere

- OUG 6/2016 mai spune ca in Legea privind organizarea judiciara se introduce un nou articol, 30 care arata: semestrial sau ori de cate ori e nevoie presedintele ICCJ verifica modul de punere in aplicare in cadrul centrului supravegherile tehnice realizate de organele de urmarire penala

- Revenim la remarca ministrului Justitiei, nu are competenta de a verifica modul in care e pus in aplicare acest protocol, ci presedintele ICCJ

- Pana in acest moment niciun incident nu a fost facut public. Daca exista vreun incident, ar fi adus la cunostinta publicului.*****************

Toader a anuntat ca incepe evaluarea lui Lazar din cauza protocoalelor

Sambata dimineata, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca declanseaza procedura de evaluare a activitatii manageriale a procurorului general, Augustin Lazar, in contextul protocoalelor incheiate cu SRI. El a spus ca rezultatele evaluarii, insotite de eventuale propuneri, vor fi facute publice in termen de cel mult 30 de zile.

Unul dintre protocoalele la care face referire Toader a fost postat joi seara pe Facebook de Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila. Este vorba despre un protocol de colaborare intre SRI si PICCJ, referitor la "cooperarea pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin", incheiat in decembrie 2016.

SRI si Parchetul General au venit insa ulterior cu precizari publice in legatura cu acest subiect.

Iata explicatiile:

Imediat dupa anuntul lui Toader, procurorul general Augustin Lazar a avut o prima reactie si a spus ca tema prezentata este una falsa, ca Ministerul Justitiei fusese informat cu mult inainte de aceste protocoale si ca va face publica aceasta corespondenta zilele urmatoare.

Mai mult, Lazar a spus ca toate aceste atacuri asupra Parchetului General pe tema protocoalelor ale loc pentru a destabiliza institutia cand se lucreaza la solutionarea unor dosare extrem de importante, cum ar fi cel al Revolutiei si cel al violentelor din 10 august din Piata Victoriei.

Replica lui Toader nu s-a lasat asteptata. Ministrul Justitiei a afirmat sambata seara ca tot ce a primit a fost doar o copie a protocolului din 2009, din care lipseau ultimele doua pagini.

Toader a mai spus ca doar ulterior au ajuns la MJ si ultimele doua pagini, dar niciun alt document.

Vezi reactiile la anuntul lui Toader:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Lazar corespondenta protocol SRI
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 40908 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
77 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Multe se pot spune,dar spun 1 singur lucru: PROTOCOALELE=Manipulare!

A CIUMEI ROSII spre DEMOLAREA Integrala a Justitiei ca obiectiv strategic. Si pentru "vrajirea" Prostimii.

Acest popor NU are Atitudine Sociala, nu se aduna pentru a lupta spre a instaura Libertatea, Democratia, Statul de Drept, Domnia Legii, Starpirea Hotiei, Pedepsirea Infractorilor,pentru Modernizarea Romaniei si Iesirea din Comunism, cu exceptia unor "tefelisti", "rezistenti" sau USR-isti si Corporatisti. NU avem o lege a Ilicitului! S-a abrogat in 1990 si "pa"! Nu avem o Lege a Lustratiei! NU avem o Lege a DeComunizarii! Nu avem o Lege pentru Stoparea Infractorilor de a accede in Functii Publice. Nu avem mai nimic esential implementat. Constitutia Iliescian-Iorgovana e doar o Modificare palida a Constitutiei Comuniste!!! CITITI-LE PE AMBELE si comparati ,dand la o parte detaliile "politically Correct"!
Atat!

 

acum inteleg expresia "pas cu pas" a lui Johannis!

inseamna "tiptil, tiptil"... pe furis... ca hotii...
Tudorel a trecut la etapa a 2-a: dupa ce a examinat-o pe Kodruta si a declarat-o inapta, l-a luat la rand pe Augustin...

 

nu-l cred... o persoana neutra trebuia sa prezinte corespondenta...

cine stie ca "scrisori" va introduce sau omite in prezentare? Individul, pur si simplu, nu poate fi crezut, nu e neutru.

 

daaaa, si marmota... o fi mai credibil Buborel ? sau Dragnea ?

mi-e rusine cand vad cu ce usurinta v-ati lasat spalati pe creier de hoti...

asa ie si io ma topesc de rusine,ca un cub de

gheata,intr-un borcan de Wisiky.....!

Inca oDOVADA ca Tudorel Toader SLUGA aldePSD,minte

Procurorul general Augustin Lazar a confirmat ca tema prezentata de Tudorel Toader, SLUGA Grupului Infractional Organizat aldePSD este una falsa,ca Ministerul Justitiei fusese informat cu mult inainte de aceste protocoale si ca va face publica aceasta corespondenta zilele urmatoare.
Grupul Infractional Organizat aldePSD TE VREA PROST!

concret,protocoalele s-au incheiat in mod legal intre respectivele

institutii in scopul simplificarii si fluidizarii cercetarilor in diverse dosare!
apoi aflam ca aceste colaborari nu au ajutat substantial in demersului intial,drept pentru care s-a trecut la desecritizarea si scoaterea lor din circuit!
care este problema?
puterea si cozile ei de topor vor sa scoata in evideta colaborarea serviciilor cu institutiile abilitate in discreditarea si limitarea libertatii celor vizati de penal,ceea ce este ridicol!
in orice stat democratic,oricat s-ar tine cont de dreptul la aparare si la prezumptia de nevinovaatie,organele isi fac datoria cu mijloace specifice!
cele mai tari si semnificative probe in mana procurorilor au fost metoda ascultarii,a vizualizarii,urmaririi subiectilor!
despre ce discutam?

 

monstruosul Dorel

minte ca și cum respira. minciuna e singurul lui adevăr.

Procurorul general este onest, riguros si credibil

Evident, cei obisnuiti cu minciuni si cu denaturari, nu se vor lecui, fiindca boala lor nu are leac.
La antene si in alte parti, dar si pe aici, lichelele isi fac meseria lor dezgustatoare.
Cum oare se suporta?

Este clar:slugoiul "tudorele fa ceva"a mintit

cu rea intentie,opinia publica!
Este un act gravdin partea unui membru al guvernului unei tari, care trebuie urmata de demisia acestui slugoi si urmarirea sa penala!
Trebuie gasite urgent caile de deschidere a procesului penal contra lui "tudorele fa ceva",inainte ca acesta sa continue opera anti-nationala de demolare a independentei justitiei!Teo

Interesant

Ce-ntelegi prin persoana neutra ?
Cumva un homosexual sau o lesbiana ?

Gile,

Tu de care esti?

una care nu-i pusa sub tensiune... Augustin e pus

la trifazic...

10 Strategii de MANIPULARE a poporului roman (I)

Cei mai multi romani prefera sa ignore faptul ca sunt tinuti ca niste sclavi de catre cei care conduc aceasta tara, si acest lucru se intampla din cateva cauze: educatie precara, complexitatea situatiei, lipsa de credinta ca se mai poate face ceva, lipsa de credinta ca “oricum nu pot eu sa schimb sistemul – asa ca nu ma mai intereseaza" etc. O alta cauza f. importanta din cauza careia romanii sunt atat de apatici si lesinati cand vine vorba de propriile drepturi si libertati, cand vine vorba de dreptate si normalitate, este faptul ca au creierele spalate, imbacsite cu tot felul de conceptii gresite despre ce e bine si ce e rau, ce e normal si ce e anormal.
......................................
Lingvistul nord-american Noam Chomsky a stabilit lista celor "Zece strategii de Manipulare" prin mediile de informare in masa. Evreu si de sensibilitate anarhista, semnase o petitie pentru a apara libertatea de exprimare a lui Robert Faurisson.

Pt. Chomsky, "libertatea de exprimare este mai importanta decat orice versiune a faptelor sustinuta de ordinea stabilita, oricare ar fi raportul pe care aceasta il intretine cu adevarul faptelor in sine." Chomsky evoca diferitele tehnici de manipulare si, in primul rand, strategia diversiunii.

Strategia diversiunii consta in deturnarea atentiei publicului de la problemele importante si de la schimbarile hotarate de elitele politice si economice, printr-un potop continuu de distractii si de informatii neinsemnate. Chomsky analizeaza diferitele tehnici de spalare a creierului, pe care o indura poporul nostru.

CELE 10 STRATEGII DE MANIPULARE A MASELOR

1. A distrage in permanenta atentia publicului, departe de adevaratele probleme sociale, captivata de subiecte fara importanta adevarata. A tine mereu publicul ocupat, ocupat, ocupat, fara "niciun timp pentru gandire" scrie Chomsky.

2. A cauza probleme si, apoi, a oferi solutii. Aceasta metoda se mai numeste si " problema – reactie – solutie". La inceput, se creeaza problema, sau "situatia", prevazuta pentru a suscita o anume reactie a publicului, pt. ca tocmai acesta sa ceara masurile mai dinainte stabilite pentru a fi acceptate. De exemplu: dezvoltarea intentionata a violentei urbane sau organizarea de atentate sangeroase, pt. ca publicul sa ceara legi represive, in detrimentul libertatii.

campanai disperata a d-lui Lazar

Daca D-l lazar considera ca are dreptate, nu are decat sa ceara CSM-ului sa constate ca ia-a fost afectata reputatia.
La fel, si altii pot sa ceara CSM-ului sa verifice daca d-l Lazar a fost onest in privinta protocoalelor.

 

SOARTA LUI AUGUSTIN a fost de mult hotarita , pedeapsa fiind

aceeasi ca la Keovesi , daca nu a platit apa sau chiria desi , nici gazarea ca la Gazea nu ar fi de evitat .

Cozile de topor si avocatii diavolului par a fi mai numerosi decit in vremea DICTATORULUI , azi sunrt multe metode nevinovate de supravegheat , A3 si TV ghita stau cu arma la picior , vorba unui terorist in viata , care o mai fi tras si-n 22 in noi .

Victoria din Piata de acum , cu oameni ce au avut soarta unor muste tratate cu respect si flit , trebuia sarbatorita la PALATUL UNUI IMPUSCAT ...stima noastra si mindria , ne supunem , iar ati cistigat ????!!!!

10 Strategii de MANIPULARE a poporului roman (II)

3. Strategia "in degradeu". Pentru ca publicul sa accepte o masura inacceptabila, este de ajuns sa fie aplicata in mod progresiv, in "degradeu", pe o durata de zece ani. in acest fel, au fost impuse conditii sociale si economice absolut noi din 1980 pana in 1990. somaj masiv, imigratie – invazie, precaritate, flexibilitate, delocalizari, salarii care nu mai asigura un venit decent, iata schimbarile care ar fi provocat o revolutie daca ar fi fost aplicate in mod brutal.

4. Strategia actiunii cu date diferite. O alta maniera de a obliga publicul sa accepte o hotarare nepopulara este de a o prezenta ca “dureroasa, dar necesara", obtinand acordul publicului in prezent, pentru aplicarea in viitor. Este mult mai usoara acceptarea unui sacrificiu viitor decat al unuia apropiat. In primul rand, pentru ca efortul nu trebuie facut imediat, apoi, pentru ca publicul are mereu tendinta de a nadajdui ca "totul va merge mai bine maine" si ca sacrificiul cerut va putea fi evitat. In fine, aceasta maniera lasa publicului timp pentru a se obisnui cu ideea schimbarii, pe care o va accepta cu resemnare la momentul venit.

5. A se adresa publicului ca unor copii mici. Cea mai mare parte a publicitatilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje si un ton absolut copilaresti, aproape debile, ca si cum spectatorul ar fi un copil mic sau un *** mental. De ce oare ? "Daca ne adresam unei persoane ca si cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, va avea un raspuns sau o reactie tot atat de lipsita de simt critic ca a unui copil de 12 ani", analizeaza Chomsky.

6. A face apel mai mult la partea emotionala decat la gandire. Este o tehnica clasica pentru a opri analiza rationala si, deci, simtul critic al oamenilor. In plus, folosirea emotionalului deschide accesul la subconstient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinte, spaime, pulsiuni sau comportamente.

7. Mentinerea poporului in nestiinta si prostie. A face in asa fel ca poporul sa nu inteleaga tehnologiile si metodele folosite pentru controlarea si robirea lui. Calitatea educatiei data claselor inferioare trebuie sa fie cat mai slaba, incat prapastia de nestiinta, care separa clasele de jos de cele de sus, sa fie si sa ramana de neinteles de cele dintai.

stoeneasco, postare de milioane, tre sa-l recitesc

...
pas cu pasul lui Johannis se potriveste ca o manusa cu punctele 3, 5 si 6.

Re

P.G. este parte din executiv. Dl. Lazar daca era o persoana inteligenta trebuia sa plece de cind a plecat guvernul Ciolos sau macar sa fie destept si sa inceapa niste verificari pe la dna, diicot, etc. Da ce poti sa faci cind tu ai scheleti pe la birou. Asa ca dl-e Lazar, demisia este mai buna decit demiterea.

Toata lumea normala e disperata

Sunt prea multe ji-godii si lichele.
Dar, cu rabdare, se vor intoxica in propriul venin.

10 Strategii de MANIPULARE a poporului roman (III)

8. A incuraja publicul sa se complaca in mediocritate. A incuraja publicul sa creada ca e “bine" sa fii prost, vulgar si incult.

9. A inlocui revolta cu invinovatirea. A face omul sa creada ca numai el singur este vinovat de propria-i nenorocire, din cauza unei inteligente insuficiente, sau a capacitatilor si eforturilor necorespunzatoare. Astfel, in loc sa se ridice impotriva sistemului, individul se subestimeaza si se invinovateste, ceea ce creaza o stare depresiva, avand ca efect abtinerea de la actiune. si, fara actiune, nu exista revolutie!

10. Si, ultimul punct, a cunoaste oamenii mai bine decat se cunosc ei insisi. In ultimii 50-60 de ani, progresele fulgeratoare ale stiintei au sapat o prapastie crescanda intre cunostintele publicului si acelea detinute si folosite de elitele conducatoare. Multumita biologiei, neurobiologiei si psihologiei aplicate, “sistemul" a ajuns la cunoasterea avansata a fapturii omenesti, fizic si psihic. Sistemul cunoaste individul mediu mai bine decat el insusi. Aceasta inseamna ca, in majoritea cazurilor, sistemul detine un control mai mare si o putere mai importanta asupra oamenilor decat ei insisi."

De ce a mintit Toader, aceasta este intrebarea.

Restul este manipulare.

raspunsul este unul singur:....

...deoarece toader tudorel, inainte de a deveni chel, a m.i.n.t.i.t. findca a fost un aprig porcuror pecerist gata sa indplineasca fara scrasnire ordinilii paridului kkomunist. de aia a si ajuns sa slujeasca kka kkadru didakktikk la dreptu' stangu' din kkopou sa-pregateaskka pe studenti cu ceea ce a prakktikkat murdarel - soldat pecerist model.

GRECO si Comisia de la Venetia

Ce parere au parerologii din justitia europeana despre legalitatea protocoalelor?
De ce nu-i intreaba oficial ministrul justitiei?

 

Interesant

Protocoalele nu sunt ilegale !
Pentru ca un protocol sa fie ilegal trebuie sa existe o decizie a justitiei in acest sens, insa nimeni dintre mafiotii PSD nu se grabesc sa atace aceste protocoale in justitie !
De ce oare ?

ba sunt perfect legale si necesare,ca sa poti

controla pe hotii de judecatori,sa dea solutia dorita de tine,ca doar nu oi cheltui degeaba,banii contribuabilului,pe ascultari si urmariri,ilegale...!!!!!

cine sunteti voi?

In ca calitate stabiliti voi daca sunt legale sau nu?

@n'alfabeta 09.02

"De ce nu-i intreaba oficial ministrul justitiei?"

- daca nu i-a dat ordin draknea !? :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

 

Lazare, las-o jos ca macane!

Esti un invirtit si un securist de tip nou care a tinut spatele lui Kovesi. Elibereaza locul, sa vina un procuror adevarat nu un papa-lapte ca tine! Ce exaamen ai sustinut cind ai venit in scaun? Aud?

 

examen medical,de angajare,VSH si radiografie toraco-pulmonara

-----!

Radiografie nu...

... ca se vedea pistolul si insigna de securist.

Obligatoriu psihologic si ORL.

Examinarea acuitatii vizuale e obligatorie la tractoristii profi. Mai ales testul la daltonism. Chiar si psihologicul trebuie promovat anual, pilotajul tractorului cu doua roti induce un factor de stress major.

Cautam pampersi. Ce marime aveti nevoie, domnule Lazar?

Procurorul general al Romaniei ar trebui, printre altele, sa fie un barbat adevarat. Daca numai la anuntul unei evaluari a inceput smiorcaiala, peste tot pe unde trece, este foarte trist. Nu de astfel de fatalai avem nevoie in acest post. Numai si pentru asta, ministrul ar trebui sa-i dea liber si sa-l trimita sa-si spele izmenele.

Domnul Lazar raspunde unei manipulari nedemne

de un ministru al justitiei. Are dreptul si datoria deca arata tarii cine si cum sapa la temelia statului de drept.

@n'alfabeta 11.08

- da' tu !? ca io' vorbesc pa persoana fizica , nu pe multimi nedefinite !? :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

Evaluare

Dl. A. Lazar daca stie ca are scheleti pe la P.G. ar fi bine sa-si dea demisia de pe acum si sa nu mai faca P.G. de ris in toata lumea. Se mira ca va fi evaluat, trebuia ca el sa o evaleze pe Codruta inaintea lui T.T. si sa ia masurile care se impuneau. Nu a facut-o, foarte rau pentru ca evaluarea lui acum nu va arata bine. Daca esti seful unei institutii apoi fii sef nu un pion ca mai devreme sau mai tirziu vei fi inlaturat de acolo si mai poti fi luat si la intrebari. Asa e cum spune T.T. Fiecare trebuie evaluat din cind in cind, mai ales cind lucreaza cu destinele unor oameni.

 

Singurul care se face de ris in aceasta afacere sulfuroasa

in care sint implicati Vilcov si Dragnea este nedemnul si mereu mincinosul Toader. Vrem evaluarea lui Toader!

Loserii, ca de obicei, cu invective!

Tudorel il tine pe Lazarica de gat ridicat de la pamant iar Lazarica se zbate! Se bate dar isi stie finalul!

Si loserii ii stiu finalul!

Re

Toader ala de care vb tu aici macar este membru in comisia de la Venetia nu este chiar neica nimeni. Aia pe care-i vreti voi acolo pe unde sunt membri ma. Pe la SRI? pe la SIE? pe la alte servicii din lume? Ma pe aia luatii voi de stapini pe la voi pe acasa.

.......................Tovarase nu are Importanta ce zici,....

...Voi ati fost Votati covirsitor Liber!Faceti ce este Bine pentru Voi,Familile voastre,Cunostinte,Cumetri si Priteni!'Altii' cind vor fi Votati vor Face Acelasi Lucru!Nu vorbim aici de Elvetia!Este rromania scapata din Comunism, acum in Dictatura Majoritatii!Rromanii trebuie sa fie Mindrii ca sint Contemporani al Acestor Vremuri Istorice!Sint putin invidios, dar nu prea tare!
viorel ratiu cincinnati oh usa

Uluitor - articol retras de securisti luni, 27 August 2018, ora 07:4

Ziare.com: luni, 27 August 2018, ora 07:47
"Rudy Giuliani i-a scris lui iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept"

 

Interesant

Nu rezulta de nicaieri in ce calitate a semnat Giuliani scrisoarea impusa de mafia PSD si platita din bugetul Romaniei !
E fix ce spun mafiotii PSD la haznale. Imi vine foarte greu sa cred ca Giuliani s-a documentat el asa mult despre protocoalele si legile romanesti ca sa ajunga exact la aceleasi concluzii cu mafiotii PSD.

De ce a fost retras articolul

de pe ziare.com?

@n'alfabeta 10.01

- pitzi ! ti-a aparut articolu' lu' juliani , du-te si presteaza ! da' acu' ca cica nu-l lasa mult ! :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

@alfabeta Rank user: x2 27.08.2018, 10:01

=================
"http://www.ziare.com/george-maior/ambasador-sua/maior-spune-ca-giuliani-nu-reprezinta-sua-si-are-puncte-de-vedere-incorecte-e-de-datoria-mea-sa-apar-reputatia-tarii-1527182"
===================
alfabeto' treci la realfabetizare: scrisoarea lui Rudy Giuliani a fost trimisa lui Iohannis, motocircleanu, lividu si pavianu.
stirea despre scrisoarea cu pricina este publicata in ziare.com de azi 27-08-2018.
nimeni nu este vinovat ca tu nu esti in stare sa citesti si sa pricipesti.

.huie PSD ! nu nentereseaza opinia psdistlor Giuliani si Trump

2 banditi care a mancat banii de pensii,ai romanilor si acuma vrea sa puna gheara si pe fondul Proprietatea !!!!

Interesant

De unde ai tu informatia ca a zis si Trump ceva ?
Nu rezulta de nicaieri !
Si la problemele pe care le are Trump cu justitia numai de Romania n-are el timp !

ceva stii, dar stii prost

mai bagă din cand in cand cate-o inepție pentru variație, că numai prostii, prostii tot timpul, s-o fi săturat lumea.

@n'alfabeta 10.01

- io' i-am cerut bre moderatorului si-a fost foarte intelegator , cica era scrisa de codrin stefanescu ! alta intrebare !? :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

Sa nu uitam

Mandatul lui Lazar expira oricum pe 01.01.2019 cand mafia PSD isi va numi propria sluga !
Se pare ca mafia PSD este speriata de ancheta evenimentelor din 10.08.2018 si mai ales de informatiile care ar putea apare pana la expirarea mandatului lui Lazar !
Ca urmare, mafia PSD a hotarat ca Lazar trebuie demis in regim de urgenta si ancheta evenimentelor din 10.08.2018 ingropata cat mai adanc !
Ne-ndreptam cu pasi repezi spre o dicatura impusa de mafia PSD !

 

lui Trump ii tzatzaie nadragii ! Lazar ia deschis dosar si

trebuie sa se prezinte la parchet obligatoriu,ca altfel ii face mandat de aducere.....!

@copilul

Cat de infantil sa fii ca sa postezi asemenea ineptii?Dar de la unii ca voi ma astept la orice, chiar sa va criticati unul pe celalalt, voi sunteti capabili de orice si oricand cand vine vorba de bani.....

Interesant

@alfabeta
De ce ma-ntrebi pe mine de articolul retras ?
Intreaba-ti parintii, rudele sau prietenii !
Desi vad ca tu le stii pe toate !

 

Securistii interesanti

Am crezut ca securistii discuta intre ei cand fac o noua magarie antidemocratica.

 

Interesant

@alfabeta
Eu nu stabilesc daca protocoalele sunt legale sau ilegale ! Si nici tu !
Justitia este cea care trebuie sa stabileasca acest lucru !
In nici intr-un caz Dragnea, CCR, A3, RTV, Tariceanu, Ciordache sau cine stie ce mafiot PSD sau institutie subordonata mafiei PSD !
Si pana in acest moment impotriva niciunui protocol nu a fost depusa vreo plangere penala pentru a fi analizata si judecata ! De ce oare ?

 

de acord cu securistii

Sa verifice Inspectia judiciara si sa stabileasca plenul CSM-ului daca protocoalele sunt legale.
Iar Ministrul justitiei sa isi exercite atributiile constitutionale.

@n'alfabeta 11.36

- iar n'ai inteles ! instanta sa stabileasca(intr'un proces care sa tina cat ale lu' draknea) adica la tribunal ! :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

@analfabeta

Repetati ca o moara stricata mereu aceleasi lucru legat de legalitatea protocoalelor,bai s-a stabilit o data sunt legale OK? problema este ca voi vuvuzelele psd-iste ati luat un ca-cat in gura si nu va lasati pina nu-l ingurgitati pe tot.Acelesi lucru ti-am spus si ieri dar tu continui pentru ca nu ai terminat de ingurgitat rahatul...eee si eu am sa-ti spun acelasi lucru mereu...he,he,he

Domnule Gile,

Cu tot respectul dar nu inteleg amabilitatea dumneavoastra de-a va cobori la nivelul unora ce-i stim clar in ce grote traiesc! Binenteles ca aceste protocoale sunt in spiritul si litera Legii altfel netrebnici in frunte cu slugarel sef, demult veneau cu argumente in acest sens, asa vin cu magarii, povesti de adormit copiii si nici macar proprii alegatori nu ,,mai pun botul,, paharul umplandu-se cu decimarea porcilor din cotete, ferme mai putin porcii porkarului sef!
Praf in ochi aruncat de condamnatul Valcov, hot fruntas prin cimitire si dosiri prin pereti si alte dosuri....la asta se rezuma ,,ievaluarea,, bubosului!
Niste parliti de postaci ordinari neavand argumente il numesc pe Domnul Augustin Lazar asa obsesiv, tractorist! De unde sa stie ei prostovanii ca de acolo de unde vine acest om, din Apuseni colectivizarea nu a avut loc, ca acolo patriotismul si lupta anti comunista a fost mai acerba decat oriunde in tara, ca acest om este un munte de cinste, educatie si patriotism!?
,,patrihotismul,, e acolo la ei la psd au demonstrat cu varf si indesat, restul porkeriilor si-a aberatiilor disperate sunt la tv urile de casa ale sobolanimii purtatoare ce ciuma!
Voi solicita in scris admin.Ziare com ca acei indivizi ce sunt raportati de 3 ori pentru ,,iesiri in decor,, de orice fel sa fie eliminati fara explicatii din lumea civilizata ( se stiu ei care sunt), mai mult, indivizii ce nu au argumente si agaseaza sa fie eliminati la o singura raportare! Prostia cica e molipsitoare, personal nu sunt dispusa sa interactionez cu astfel de persoane!

Din pacate

Din pacate un vot din grota = un vot al unui individ normal !
Ne place sau nu ne place, si ei sunt romani, insa cu ei soarta a fost mult mai grea !

@gile , @niculaeda. doamna anarita v-a dat un sfat

inteligent. mai bine il urmati :)
ati dat de n-ori ocazia acestor sobolani rosii sa va raspunda si sa va atarga in discutii fara sens.
le-ati oferit o tribuna deschisa, in loc sa ii tratati asa cum trebuie, adica sa ii ignorati! faceti cum doriti, dar cred ca nu trebuie sa mai hraniti trolli rosii!

@Gile 11:20

Securistilor le cam fuge pamantul de sub picioare dupa scrisoarea lui Giuliani.

 

@n'alfabeta 11.40

- asa e ! se anunta alunecari masive de teren in deliorman , la gratia , salcea , alexandria si videle(de unde e divele)! :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

La mosia de la Nana - Nu

Prin Seychelles-ul lui Coldea Nu?
Prin Toscana lui Maior - nu?
Prin republica Dominicana - nu?
Pe la Belgrad si pe unde mai sunt securisti - nu se anunta alunecari masive de teren.
Ba eu cred ca daca pica Lazar, se anunta alunecari masive de teren si pe la Kovesi.
oare aluneca si amanttul de la spp?

Interesant

Alfabeto !
Ai dreptate !
Lui Dragnea, Tariceanu si borfasilor din mafia PSD (pe scurt securitatea lui Ceausescu si urmasii acestora) le fuge pamantul de sub picioare din momentul in care OUG 13 a fost anulata !

@n'alfabeta 13.03

- da' de amantu' tomnatic , presedinte psdea , ce zici , aluneca sau nu ! :o)))

"LIVE Augustin Lazar prezinta corespondenta cu Ministerul Justitiei pe tema protocoalelor cu SRI"

@analfabeta

Vorbesti numai prostii si aberatii? mai bine ne-ai spune cam cum te-a abuzat fratele tau de la varsta de 12 ani si nici acum nu s-a intrerupt relatia chiar si dupa ce te-ai casatorit. Hai spune-ne ca primul tau copil nu este facut cu sotul, este cu fratele tau degenerat-o.Cand primul sot s-a cam prins si ti-a cerut sa faceti and-ul copilului tu ai refuzat si l-ai parasit impostoare-o...si multe altele....de astea nu ne spui?.....

Am o singura intrebare adresata sobolanilor rosii, intrebare pusa

public de catre un fost ministru al Romaniei, domnul Cristian Diaconescu:

Daca protocoalele de colaborare cu diverse institutii sunt ILEGALE sau ANTICONSTITUTIONALE, de ce Tumorel nu a inaintat nici o plangere penala pana acum?

Si o intrebare a mea: Pe cine deranjeaza colaborarea SIE cu Procurorul General in cazul spetelor de securitate nationala, terorism sau atac al statului de drept?
Cred ca am inteles. Atacul statului de drept aflat actualmente in executie, il pune in primejdie direct pe Dragnea si haimanalele lui de consilieri israelieni :)))
SIE ar putea furniza proba tradarii lui Dragnea.

 

Re

Protocoalele erau secrete ma prietene si nu stia de ele decit CSAT-ul de pe vremea cind ele au fost incheiate. Protocoalele cu pricina adauga la lege si de aceea nu sunt permise. Legiuitorul este doar parlamentul. In momentul in care conducatorii tai au secrete fata de tine sa stii si tu ca nu prea mai esti un stat democratic. Clar? Pune mina si mai citeste.

Domnul Augustin Lazar cu documentele pe masa, nu barfe create

de hotul valkov! Stiam ca slugarel ca toata gasca lui, mint de ingheata apele in toiul verii! Halal ministru al Injustitiei ce creaza scuze, motive inventate de hoti pentru indepartarea profesionistilor!

 

@niculaeda 13:25

Si cu ala a fost combinata Kovesi?
Credeam ca doar Coldea si cu "infractoru''"" de la rds rcs.
Dar tu esti mai bine informat...

 

@n'alfabeta 15.40

- temporar ! ea statea la masa si tomnaticu' facea pe chelneru' aducea vin la masa si parlea porcu' , dupa care aducea si soriciu la masa ! :o)))

"Augustin Lazar a prezentat corespondenta cu Toader: Sa vedem care este adevarul despre aceasta manipulare penibila"


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor