Concubina lui Serghei Gribenco a fost audiata

Joi, 26 Februarie 2009, ora 17:19
1210 citiri
Concubina lui Serghei Gribenco a fost audiata

Concubina lui Serghei Gribenco a fost audiata, joi, de procurorii brasoveni care ancheteaza cazul atacului de la casa de schimb.

Procurorul Ramona Diaconu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, a confirmat joi dupa-amiaza, audierea acesteia si a adaugat ca va mai fi chemata de procurori pe masura ce ancheta avanseaza.

Diaconu nu a precizat daca Gribenco va fi si el audiat in cursul zilei, informeaza NewsIn.

Serghei Gribenco, suspect in atacul de la Brasov, a fost prins, marti seara, 24 februarie, in urma unei descinderi in Ploiesti. Ministrul Internelor, care a anuntat capturarea acestuia intr-o conferinta de presa, a declarat Serghei Gribenco este specialist in crima organizata, ca modul sau de operare este profesionist si ca suspectul are pregatire contrainformativa.

Astfel, Nica l-a calificat pe Gribenco drept un infractor de talie internationala.

"Are un mod de operare profesionist, conspirat si are o pregatire contrainformativa. As dori sa spun ca la aceasta actiune care se desfasoara de cand el a fost identificat ca suspect au participat efective extrem de importante din cadrul structurilor specializate ale statului roman.

Vreau sa stiti ca autoritatile statului roman isi fac datoria si in acest caz de o gravitate deosebita au dovedit ca prinderea unui infractor de talie internationala, si fac aceastp declaratie cu toata raspunderea, nu poate sa se sustraga urmaririi si nici nu se poate sustrage pedepsei pe care acesta o merita", a afirmat el.

Gribenco este cautat de mai bine de patru ani in Romania, iar inainte de atacul de la casa de schimb a fost vazut in Brasov, potrivit unor surse judiciare.

Gribenco a mai fost condamnat de magistratii din Cluj la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt si inselaciune.

Doua persoane au fost impuscate, pe 29 ianuarie, si o alta, ranita, in fata unei case de schimb valutar din Brasov.

Un alt suspect in acest caz, Serghei Gorbunov, a fost retinut de politisti pe 31 ianuarie, impreuna cu un alt barbat - Adrian Marius Berceanu - cu care se afla la un supermarket din Brasov. Berceanu a fost lasat, insa, sa plece de anchetatori, deoarece nu au gasit indicii care sa dovedeasca faptul ca ar fi luat parte la atac.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#concubina Serghei Gribenco, #audiere procurori , #procuror