Statia de metrou din Piata Victoriei a fost redeschisa, in zona aerul e irespirabil Update

Vineri, 10 August 2018, ora 21:44
13100 citiri
Statia de metrou din Piata Victoriei a fost redeschisa, in zona aerul e irespirabil Update

Metroul opreste din nou in Piata Victoriei, dupa ce statia de aici a fost initial inchisa, a anuntat Metrorex, iar in zona aerul este greu respirabil, din cauza gazelor lacrimogene folosite de jandarmi.

Stirea initiala:

"Metrorex informeaza ca, la nivelul Directiei Generale de Management Operational din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea ordinii publice, din care fac parte toate institutiile cu atributii in asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astazi, 10 august a.c., incepand cu ora 20.00, statia Piata Victoriei sa fie inchisa. Inchiderea statiei presupune interzicerea accesului calatorilor in subteran si trecerea trenurilor prin aceasta statie fara oprire. Statia se va redeschide la solicitarea institutiilor abilitate.

Masura a fost luata pentru asigurarea sigurantei calatorilor, in contextul in care un flux mare de persoane tranziteaza zona Piata Victoriei", au precizat reprezentatii METROREX, printr-un comunicat de presa.

Update, 21:45: Metrorex informeaza ca s-a decis redeschiderea statiei de metrou Piata Victoriei insa, avand in vedere fluxul mare de calatori, zona va fi supravegheata de catre jandarmi si de catre agentii de la Politia Metrou.

Peste 100.000 de persoane protesteaza, vineri seara, in Romania. Oamenii continua sa vina in Piata Victoriei din Bucuresti, insa sunt opriti de autoritati care au folosit chiar si tunurile de apa. De exemplu, Bulevardul Aviatorilor e plin de oameni care vor sa ajunga in Piata Victoriei, transmite corespondentul Ziare.com, insa jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-i descurajata.

Alte mii de oameni au iesit in strada, in marile orase din tara.

Majoritatea covarsitoare protesteaza pasnic, scandeaza mesaje pentru cei de la Putere si socializeaza cu conationalii din Piata. Exista insa cateva zeci care stau la garduri, in fata, inspre Guvern, care arunca diverse obiecte inspre jandarmi si acestia intervin cu gaze lacrimogene care afecteaza intreaga multime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#metrou proteste , #protest Diaspora
Comentarii
Poza BridgeportCT
BridgeportCT
rank 1
Jandarmi - Pulimea rezistenta 1-0 I-au gazat si i-au trimis acasa!!
Poza Hastalavista
Hastalavista
rank 5