Angajatii din Posta si Comunicatii se alatura protestului celor de la Finante

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 14:20
1914 citiri
Angajatii din Posta si Comunicatii se alatura protestului celor de la Finante
Foto: Arhiva

Federatia Sindicatelor din Posta si Comunicatii, ce reprezinta interesele a peste 30.000 de membri de sindicat din Posta Romana, se solidarizeaza cu actiunile de protest ale angajatilor din sectorul bugetar - functionari publici si personal contractual, politisti, angajati din invatamant sau din sanatate.

Protestul continua la Finante - urmareste minut cu minut

Sindicalistii din Posta si Comunicatii spun ca daca actiunea de protest a angajatilor din sectorul bugetar va continua si saptamana viitoare, vor organiza pichete la toate sediile de prefecturi din tara, iar in Bucuresti vor avea loc actiuni in fata ministerelor unde se desfasoara conflictele de munca, anunta reprezentantii Blocului National Sindical, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Acestia au precizat ca daca la nivel de confederatii sindicale se va decide declansarea declansarea unor greve de solidaritate, Federatia Sindicatelor din Posta si Comunicatii va participa la acestea.

Vezi ce institutii ale Ministerului de Finante sunt blocate de proteste

Sindicalistii din Posta si Comunicatii solicita membrilor Guvernului "sa renunte la atitudinea de aroganta, nepasare si batjocura fata de suferintele si revolta unor categorii din ce in ce mai largi ale populatiei, fie ca sunt salariati sau sunt pensionari".

Acestia mai cer Guvernului sa inlocuiasca "refuzul dialogului, batjocura, sfidarea si amenintarile, cu solutii si masuri pentru problemele cu care se confrunta majoritatea romanilor aflati in pragul disperarii din cauza imposibilitatii de a-si mai asigura traiul zilnic, chiar si la un nivel de minima subzistenta".

Protest Greenpeace la sediul OMV Petrom. Ce au scris activiștii pe clădirea cu vopsea galbenă FOTO
Protest Greenpeace la sediul OMV Petrom. Ce au scris activiștii pe clădirea cu vopsea galbenă FOTO
Activiştii Greenpeace protestează, miercuri, 27 martie, la sediul OMV Petrom, împotriva noului proiect de gaze fosile al OMV Petrom, Neptun Deep, afirmând că va ameninţa habitatele din Marea...
Au loc alegeri în Senegal, după o serie de tensiuni și proteste. Președintele în exercițiu renunță greu la putere
Au loc alegeri în Senegal, după o serie de tensiuni și proteste. Președintele în exercițiu renunță greu la putere
Populația din Senegal se pregătește să-și aleagă următorul președinte duminică, 24 martie, în ceea ce este considerat un test important pentru democrația țării, arată CNN....
#proteste, #greve, #angajati posta greva , #proteste
Comentarii
Poza gabrriella
gabrriella
rank 1
Cu Traian Băsescu preşedinte, România nu are nicio şansă de redresare. Se impune suspendarea acum
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Atata ne duce capul pe noi romanii, degeaba se chinuie unii sa ne explice situatia grava a tarii! Noi am ramas la conceptia NU MA INTERESEAZA CA NU AI, MIE SA IMI DAI BANII! Asta arata inca o data nivelul redus de gandire al celor care procedeaza asa.