Blejnar (ANAF): Nu a fost protest marti la Finante

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 09:25
1229 citiri
Blejnar (ANAF): Nu a fost protest marti la Finante
Foto: arhiva

Sorin Blejnar, seful ANAF, a declarat miercuri de dimineata ca marti seara nu a avut loc un adevarat protest la Finante, ci ca a fost o exagerare a sindicatelor, mentionand in acelasi timp ca angajatii ar trebui sa fie fericiti pentru ceea ce au primit pana in prezent, nu nemultumiti ca nu mai primesc stimulente pe viitor.

"Sindicatele pot oricand sa incerce sa scoata 10-11 oameni care, daca se vor lipi de acest spatiu, o sa puteti sa spuneti ca sunt 1.000. Aseara (n.red. marti) nu au fost mai mult de 20 de oameni", a spus Blejnar.

Blejner a subliniat ca angajatii de la Finante ar trebui sa fie multumiti de faptul ca pana acum au primit banii respectivi si nu nemultumiti ca acum nu mai primesc stimulente.

"Pai daca la Garda centrala sunt vreo 100 si ceva de angajati, vreo 30 nu vor lua aceste stimulente", a spus seful ANAF.

Presedintele ANAF: Unele sindicate nu vor ca oamenii sa ia stimulente

"Acele judete care astazi sunt nemultumite va spun eu ca nu au fost mai performante, doar ca nu li se mai transfera bani de la alte structuri performante", a mai spus Blejnar.

Seful ANAF a anuntat ca aproximativ 35-38% dintre angajati "vor avea stimulente 0, pentru ca nu s-au implicat suficient".

"Cuantumul este nenegociabil, l-am stabilit, este clar, este ferm, este pe criterii de performanta pe fiecare structura in parte. Noi nu putem sa-l modificam nici in sus nici in jos", a completat Blejnar.

Sute de angajati de la Ministerul de Finante si de la angentiile din subordine au blocat, saptamana trecuta timp de doua zile, activitatea la minister, protestand fata de eliminarea stimulentelor, odata cu venirea noului ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu. Oamenii sunt nemultumiti ca au ramas cu salarii de sub 700 de lei.

Dupa ce ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat ca stimulentele vor fi acordate, oamenii au plecat acasa, insa ulterior sindicalistii au anuntat, in urma discutiilor cu conducerea, ca se doreste acordarea stimulentelor numai in functie de performanta, si nu tuturor angajatilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Sorin Blejnar ANAF, #Blejnar stimulente proteste , #proteste